TheOfflineHelpdesk

13 april 2017
Heb jij praktische vragen over het opzetten, aanpassen, vernieuwen van je (WordPress) website of wil je graag leren hoe je jouw website beter kunt inzetten als online marketing tool? Kom dan (met of zonder je laptop) naar: TheOfflineHelpdesk. Hier kun je vrijblijvend je vraag stellen omtrent je website of online marketing -activiteiten.

TheOfflineHelpdesk is er voor iedereen die het belang inziet van webmarketing. Tijdens TheOfflineHelpdesk krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen zoals: hoe installeer ik een WordPress thema? Hoe installeer ik WordPress plug-ins? Hoe voer ik WordPress updates uit? Of: hoe maak ik in WordPress nieuwe pagina’s of menu items aan?

Elke dag 10 minuten onderhoud aan je website verbetert je vindbaarheid in Google!

Maar je kunt ook vragen stellen zoals: hoe kan ik het aantal bezoekers op mijn website meten? Hoe kan ik mijn website hoger laten ranken in Google? Hoe koppel ik mijn social media accounts aan mijn website? Of: hoe kan ik een nieuwsbrief koppelen aan mijn website?

Hoe werkt het?

Tijdens TheOfflineHelpdesk is er minimaal één expert aanwezig om jouw vraag te beantwoorden. Je kunt dus direct (één op één) geholpen worden. In sommige gevallen is een praktische vraag of probleem zelfs meteen op te lossen.

Waar en wanneer?

TheOfflineHelpdesk vindt elke maand plaats in Brasserie Beek (in Kulturhus Beek) op de Roerdompstraat 6 in Beek-Ubbergen. De exacte datums en tijdstippen staan op onze facebook pagina.

Je kunt tijdens TheOfflineHelpdesk op elk moment binnen komen lopen en ook weer weg gaan. Een vraag stellen is niet verplicht. Je kunt ook gewoon langskomen om (op eigen kosten) een kop koffie te drinken of heerlijk te lunchen.

Aanmelding en kosten

Je hoeft je (vooralsnog) nergens aan te melden om deel te nemen aan TheOfflineHelpdesk. De toegang tot TheOfflineHelpdesk is daarbij geheel gratis en ook aan het beantwoorden van je vragen zijn geen kosten verbonden.

Meer informatie

Wil je meer weten over TheOfflineHelpdesk, laat dan even een privébericht achter via onze facebook pagina of stuur een e-mail naar eric@zizonu.nl.

Delen mag!

Wie vindt dit interessant denk je? Deel het met diegene!