Een website voor de lange termijn.

All in website

Een All in website is een complete informatieve website met alle belangrijke basis elementen en een design op maat.

Wat krijg je allemaal?

Als je door ons een All in website laat bouwen, dan krijg je een mooie professionele website waar je mee voor de dag kunt komen.

Mocht je later willen uitbreiden? Dan kan dat! Een All in website is altijd uitbreidbaar tot wat je ook maar kunt bedenken. We gebruiken het WordPress CMS in combinatie met de beste tools om jouw website mee te bouwen. Jouw website bevat dus altijd minstens de volgende kenmerken:

8 webpagina's door ons gemaakt

Wij bouwen de eerste 8 pagina’s voor je en daarna kun je zelf makkelijk een ongelimiteerd aantal webpagina’s dupliceren of opnieuw aanmaken.

Ongelimiteerd extra webpagina’s

Je kunt een ongelimiteerd aantal webpagina’s dupliceren of opnieuw aanmaken. Bij een duplicaat wordt de huidige opmaak behouden en hoef je alleen nog maar de teksten en afbeeldingen te wijzigen. Zo kun je snel nieuwe content creëren.

Makkelijk zelf aanpassen en toevoegen

WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. Wij werken altijd met de beste tools.

Met de Divi builder heb je de beste visual builder in huis die er op het moment is. Je kunt gemakkelijk zelf je teksten, afbeeldingen, kleuren en zelfs element posities wijzigen.

Design met professionele stockfoto's

Heb je nog geen professionele foto’s laten maken? Wij gebruiken mooie branchegerelateerde stockfoto’s die goed passen bij jouw bedrijf. Uiteraard inclusief licentierechten, zodat je je geen zorgen hoeft te maken om copyright schendingen.

Mobile first webdesign

Uiteraard zijn al onze websites mobiel vriendelijk, maar we gaan nog een stapje verder. Het webdesign voor de mobiele telefoon zal worden ontworpen om de gebruiksvriendelijkheid op de mobiele telefoon naar een nog hoger niveau te tillen.

Zo weten jouw bezoekers gemakkelijk hun weg te vinden op jouw website. Dit is uiteindelijk ook weer erg belangrijk voor je SEO!

Gebouwd om te ranken in Google (SEO)

Vanaf de eerste opzet houden wij al rekening met alle vereisten die nodig zijn om jouw website hoog te laten ranken in Google.

Denk hierbij aan technische aspecten, zoals een snelle hosting, verschillende caching methodes en een slimme inzet van programmeer codes.

Ook op het gebied van content houden we rekening met de SEO richtlijnen. Zoals een optimale menu en navigatie indeling, een logische interne link structuur en gebruiksvriendelijke paginastructuren.

SEO optimalisatie

Je SEO optimalisatie begint bij het hebben van een technisch goede website.

In eerste instantie moet je homepagina natuurlijk goed gevonden worden in Google! Als mensen jouw bedrijfsnaam invoeren in de zoekmachine, dan wil je dat jouw website bovenaan op de eerste pagina komt!

Om dat te bereiken zorgen we voor een goede pagina-indeling en tekststructuur. Ook comprimeren we afbeeldingen en wordt jouw homepagina van de juiste title tag en meta description voorzien.

Met de meegeleverde SEO module kun je ook zelf makkelijk zoekwoorden toevoegen aan webpagina’s. De module geeft dan precies aan wat je nog kunt verbeteren aan de content, zodat je webpagina nog beter kan worden gevonden in Google.

Ook kun je zelf bepalen hoe jouw zoekresultaat er in Google uit komt te zien.

Om je gehele website op verschillende zoekwoorden goed te laten ranken bieden wij ook aanvullende SEO diensten aan.

Meer dan 35 geïntegreerde modules

Er zijn meer dan 35 geïntegreerde modules beschikbaar voor gebruik. Met een paar drukken op de muisknop maak je bijvoorbeeld makkelijk een foto galerij, een foto slider, een accordeon, social media knoppen, een contactformulier of iets anders aan.

Koppeling met jouw social media platforms

Met deze module zorg je voor meer volgers van jouw Social Media pagina’s. Ook kunnen bezoekers gemakkelijk belangrijke content van jouw website direct op hun tijdlijn delen.

Opt-in koppeling met jouw e-mail marketing provider

Heb je een nieuwsbrief provider? Dan integreren wij een aanmeldformulier op de website. Zo zorg je direct voor meer abonnees.

Onbeperkt uit te breiden

Wat heel belangrijk is om te weten is dat je een All in WordPress website in een later stadium altijd kunt uitbreiden. Zo kun je starten met een simpele blog website en deze later uitbouwen tot een webshop of misschien wel een learning management system.

Wat zijn de kosten?

De kosten bedragen eenmalig: 1.395,- euro. De eventuele hosting en onderhoudskosten bedragen doorgaans tussen de 15,- en 30,- euro per maand.

Heb je een grotere of juist kleinere website nodig? Laat dan een website op maat maken.

Hoe werkt het?

Wanneer je een All in website door ons wilt laten maken, dan nemen wij contact met je op om alle mogelijkheden door te spreken. Je geeft aan ons enkele websites door die je mooi vindt, zodat wij weten welke kant je op wilt. Ook willen we graag weten of je teksten en foto’s kunt aanleveren. Wij kunnen je daar eventueel bij helpen.

Als eerst registreren we het domeinnaam en zetten we de hosting klaar. Vervolgens verzorgen we de overeenkomst en vragen we een aanbetaling op de factuur voordat we starten met bouwen. Na de eerste opzet volgt een feedbackronde. Daarna wordt de website afgebouwd en volgt de online oplevering en aanmelding bij Google.

Gemiddeld duurt het ongeveer 4 weken voordat de website wordt opgeleverd.

Houd je website in de lucht met high performance hosting en onderhoud

Onderhoud

Voor zekerheid over dat jouw website altijd werkend is en niet crashed of gehackt wordt.

15,50 p/mnd.
Webshop +8,- p/mnd.

Aanvragen

Hosting & Onderhoud

Alleen hosting

Voor als je optimale hosting op maat en bereikbare klantenservice belangrijk vindt.

13,50 p/mnd.
Webshop +8,- p/mnd.

Aanvragen

Waarom een All in website?

Een compleet professioneel pakket om direct te beginnen met jouw online business.

Omdat je dan nergens meer aan hoeft te denken. Een professionele website laten maken is namelijk niet niks! Heb je bijvoorbeeld wel eens gehoord van een beveiligingsmodule voor een veilige inlog? Of heb je ooit eerder gedacht aan caching technieken voor een snellere laadtijd? Daarom kies je dus voor een All in website pakket! Wij denken met je mee! Een website pakket met alle belangrijke kenmerken inbegrepen en geheel ontworpen naar jouw wens!

Bestel | Basis | €15,50

Klik hier voor meer info of hulp bij dit formulier

Bank verificatie
We vragen je om een bedrag van 0,10 cent over te maken om je bank en IBAN te verifiëren.

Wanneer je de bestelling hebt geplaatst zul je een bevestiging van de overeenkomst ontvangen. Het termijnbedrag wordt aan het einde van de maand afgeschreven van het IBAN dat je hier hebt gebruikt.

Om je website te koppelen vragen wij jou om de inloggevevens door te sturen. Lees in de bevestigingsmail hoe je dat het beste kunt doen.

Facturatie en duur overeenkomst
Je ontvangt maandelijks een BTW factuur en kunt het pakket maandelijks per e-mail of WhatsApp opzeggen.

Nog steeds vragen?
Stuur een WhatsApp bericht naar: +316 1940 6075