Voorkom een defecte of gehackte website met een betrouwbaar onderhoudspakket.

Heb je een WordPress website? Dan is het belangrijk om deze goed te beveiligen én te onderhouden. Je wilt natuurlijk niet dat jouw website crasht of in het ergste geval gehackt wordt.

WordPress onderhoud inclusief beveiliging

Als je een WordPress website hebt, dan heb je te maken met geïnstalleerde thema’s en plug-ins. Het is belangrijk om deze up-to-date te houden en daarbij je website veilig te houden. Zo voorkom je bugs en ga je hackers tegen.

Een slecht onderhouden of niet beveiligde website kan ervoor zorgen dat:

 1. bepaalde functies niet meer werken
 2. jouw website crasht
 3. jouw website wordt gehackt

  Met een goed onderhoudspakket inclusief professionele beveiliging voorkom je deze problemen.

  Veelgestelde vragen hierover >

  Het vertrouwen in een bedrijf daalt met 99%

  wanneer bezoekers op een defecte of gehackte website komen!

  Wat kunnen wij voor je doen?

  Safe updates

  Wekelijks wordt jouw website automatisch geüpdate. Dat wil zeggen dat jouw website altijd op de nieuwste en meest veilige versie van WordPress draait. Ook updaten we alle gelicenseerde thema’s en plug-ins.

  Je hoeft niet meer bang te zijn dat jouw website crasht na een update. Wij hanteren een safe update methode. Dat wil zeggen dat er een direct herstel plaatsvindt, indien een update niet gelukt lijkt te zijn.

  Back-up services

  Afhankelijk van wat je nodig hebt, kan er tot elke twee uur een back-up worden gemaakt van jouw website.

  Mocht er iets misgaan, dan kun je gemakkelijk een back-up terug laten zetten door ons.

  Website beveiliging

  Het beveiligen van jouw website is essentieel om hackers tegen te gaan. Het begint met een simpele captcha op jouw inlogpagina. Ook zorgen we ervoor dat er een firewall wordt geïnstalleerd en dat je altijd een scan kunt uitvoeren om te achterhalen of er verdachte malware op jouw website aanwezig is.

  Anti spam op formulier

  Word je ook gek van alle spam mails die via jouw contactformulieren in je inbox belanden? 

  Wij installeren Google reCAPTCHA op jouw website, zodat bots geen gebruik meer kunnen maken van jouw formulier.

  Uptime monitoring

  Wij houden 24/7 bij of jouw website online is. Is jouw website offline? Dan krijgen we een melding. We onderzoeken dan de oorzaak en zullen daarna de herstelwerkzaamheden starten.

  Hulp op afstand (helpdesk)

  Een goed onderhouden website werkt soepel en is veilig. Toch kan het zo zijn dat er af en toe iets mis gaat of dat er een plug-in niet compatibel is. Dan kunnen er kritieke fouten optreden of bugs ontstaan. Die zorgen ervoor dat functionaliteiten niet meer goed werken of dat de website helemaal niet meer bereikbaar is. Als dat gebeurt, dan wil je dat natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben.

  Indien er een kritieke fout of bug optreed naar aanleiding van het updaten, dan kan je aanspraak maken op onze helpdesk om het probleem zo snel mogelijk te laten herstellen (zelfs in het weekend).

  Eveneens kunnen onze experts jou van advies voorzien wat betreft het gebruik van bepaalde plug-ins.

  Plugins opschonen en advies

  Een gemiddelde website heeft zo’n 10 tot 20 plug-ins geïnstalleerd. Een webshop zelfs nog meer. Het is erg belangrijk om hier een goed plug-in beleid op na te houden. Als je hier geen verstand van hebt, dan kan dit best nog wel lastig zijn.

  Zo kunnen er bijvoorbeeld plug-ins zijn geïnstalleerd, die verouderd zijn of plug-ins die nooit meer worden bijgewerkt. Ook te zware plug-ins of plug-ins met een dubbele functionaliteit kunnen problemen opleveren. Het is belangrijk om dit goed bij te houden, zodat de plug-ins goed met elkaar kunnen blijven (samen)werken. Als je hier onzorgvuldig mee omgaat, dan heb je kans dat je website crasht.

  Onze WordPress experts kunnen jouw plug-in lijst opschonen en adviseren je daar waar nodig actie te ondernemen.

  Betaalbaar

  WordPress Experts

  Snelle respons

  Prijzen

  Kies een pakket dat bij je past. De bedragen zijn exclusief BTW.

  180 / jaar

  WP onderhoud

  Uptime monitoring
  Safe updates
  Back-ups (+ restore service)
  Beveiligde inlog
  Firewall + malware scanner
  Anti spam op formulier
  Helpdesk on demand
  + Gratis plug-in lijst check

  Of €18,- per maand

  495 239 / eenmalig

  WP lifetime onderhoud

  nog eventjes 52% korting

  Dag(en)

  :

  Uur

  :

  Minuten

  :

  Seconden

  Lifetime safe updates
  Lifetime back-ups (+ restore service)
  Lifetime beveiligde inlog
  Lifetime firewall + malware scanner
  Lifetime anti spam op formulier
  12 maanden helpdesk*
  + Gratis plug-in lijst check

  * De kans is klein dat je website crasht of gehackt wordt. Mocht het toch zo zijn dat er na 12 maanden iets gerepareerd moet worden, dan kun je een betaalde ticket aanmaken (vaak niet eens meer dan 75,-). Je betaalt dus alleen als je echt service nodig hebt. Meestal is dat niet eens nodig omdat je altijd een backup terug kunt zetten.

  Reviews

  Toch maar overstag gegaan

  We zijn erg te spreken over de service pakketten van zizonu. We hebben geprobeerd het onderhoud zelf te doen, maar dat ging mis. Een blanco pagina als gevolg, maar daarna heeft zizonu het hersteld. Toen toch maar overstag gegaan. Levert meer op dan dat het kost.

  P. Rutjes

  DesignPics

  Ik was erg te spreken over de prijs

  Ik ben bij zizonu terecht gekomen via een vriendin. Ik was erg te spreken over de prijs. In principe had ik elders al een onderhoudspakket lopen, maar dan dubbel zo duur voor hetzelfde. Helemaal top dus! En een fijne communicatie ook!

  Maartje M.

  Babyforest

  Veelgestelde vragen / FAQ

  Wat is website onderhoud?

  Website onderhoud staat voor het updaten en opschonen van al jouw website bestanden. Het doel is om de bestanden schoon en veilig te houden.

  In de code van deze website bestanden (WordPress CMS, het thema of de plug-ins) kunnen fouten voorkomen (de zogenaamde bugs). Deze fouten kunnen ervoor zorgen dat de website functies niet meer goed werken of de code niet meer waterdicht is tegen hackers.

  Daarom zijn ontwikkelaars dagelijks bezig om deze fouten op te sporen en te herstellen. Zodra ze dit hebben gedaan komt er een nieuwe versie uit. Het is dan verstandig om deze nieuwe versie te gebruiken oftewel de update uit te voeren.

  Zo blijft jouw website naar functioneren behoren en blijft de code beter beschermd tegen hackers.

  Hoe werkt website beveiliging?

  Website beveiliging zorgt er voor dat hackers jouw website bestanden niet zomaar kunnen bereiken.

  Hackers kunnen op meerdere manieren jouw website infiltreren. De meest voorkomende manieren zijn:

  1. Via de (verouderde) website code
  2. Via de inlogpagina

  Door de juiste thema's en plug-ins te gebruiken en deze up to date te houden wordt het voor hackers veel moeilijker om zomaar via de code in jouw files te komen.

  Er bestaat dan nog wel de mogelijkheid om via een brute force attack binnen te komen. Dat doen ze door middel van bots. Software dat het web automatisch afspeurt naar inlogformulieren en daarna via automatisch gegenereerde inlogcombinaties probeert te infiltreren.

  Zo'n bot of hacker is altijd gekoppeld aan een IP-adres.

  Beveiliging zorgt ervoor dat bots kunnen worden geblokkeerd en verdachte IP adressen geen toegang krijgen tot jouw site. Dat gebeurt middels speciale beschermingssoftware en firewalls.

  Ook scant de beveiligingssoftware de site op malware. Dat is software die in jouw code is geïnjecteerd om jouw website te laten crashen of andere inhoud te laten zien.

  Kan ik mijn website zelf onderhouden?

  Een aantal dingen kun je zelf doen, zoals het updaten van je website bestanden. Echter is het wel zo dat het vaak een tijdrovende klus is en dat het verkeerd kan gaan als je bijvoorbeeld alles tegelijkertijd update. Als je website eenmaal is gecrasht, dan is herstel niet makkelijk. Je zult dan een back-up moeten terugzetten of een specialist moeten vinden die jouw website kan herstellen. Hier kunnen kosten aan verbonden zijn.

  Wat als een website crasht?

  Als je website crasht, is deze vaak niet meer goed bereikbaar. Als je geluk hebt, valt er slechts één functionaliteit uit (zoals bijvoorbeeld een contactformulier dat niet meer werkt). Dit is vaker eenvoudiger te herstellen dan een hele website die gecrasht is.

  Heb je bij ons een onderhoudspakket, dan lossen wij alle problemen op die zijn ontstaan door het updaten. Indien jouw site crasht naar aanleiding van een zelf uitgevoerde handeling (zoals de installatie van een nieuwe plug-in), dan kunnen we daar eventueel wel kosten voor in rekening brengen. Dit gebeurt echter altijd in overleg.

  Wat als je website is gehackt?

  Jouw website is altijd een doelwit voor hackers en bots die achter jouw inloggegevens aanzitten of malware willen verspreiden. Slecht onderhouden websites kunnen voor lekken in de code zorgen, waardoor hackers kunnen infiltreren.

  Bij een gehackte website zorgt geïnfiltreerde malware ervoor dat jouw website andere (meestal shockerende) content laat zien. Ook kan het zijn dat jouw website automatisch wordt omgeleid naar spammerige en verdachte webpagina's. Vaak met behoorlijk ongewenste of zelfs schokkerende inhoud waarmee je niet geassocieerd wilt worden.

  In het ergste geval kunnen ze jouw persoonlijke of klantgegevens achterhalen en deze publiceren. Indien dat gebeurt loop je flink wat reputatieschade op. Reputatieschade is nooit makkelijk te herstellen.

  Heb je bij ons een onderhoudspakket? Dan is de kans klein dat je gehackt wordt. Gebeurt het toch? Dan kunnen wij kosteloos een back-up voor je herstellen. Mocht het zo zijn dat dit het probleem niet weghaalt, dan moeten we wat meer werk verrichten. Hier kunnen eventuele kosten aan verbonden zijn. We zullen alles echter in overleg uitvoeren.

  Wat doet de helpdesk?

  De helpdesk helpt je bij het oplossen van website problemen. Mocht er van de een op de andere dag iets niet in orde zijn met je website, dan kun je in principe binnen elk onderhoudspakket aanspraak maken op onze helpdesk.

  Dit kan je doen in alle van de onderstaande gevallen:

  • Er is een kritische fout op je website
  • Je website is down (offline)
  • Een functionaliteit werkt niet meer
  • Het thema is stuk
  • Je krijgt veel beveiligingswaarschuwingen
  • Je wilt je inlog beveiligen
  • Je website is gehackt

  Mocht een van de bovenstaande gevallen niet zijn opgetreden nadat je een specifieke handeling hebt uitgevoerd op de website, dan repareren wij kosteloos het probleem.

  Mocht een probleem zich voortdoen nadat je zelf aan de website hebt 'gesleuteld', dan zullen wij een vergoeding vragen voor onze dienstverlening.

  Heb je een lifetime onderhoudspakket aangekocht? Dan heb je 12 maanden recht op hulp van onze helpdesk. Mocht er na die 12 maanden iets gebeuren met je site, dan zullen we een vergoeding vragen voor onze dienstverlening.

  Werk- en betaalwijze

  We houden het graag simpel. Wanneer je bij ons een onderhoudspakket afneemt, dan kunnen we jouw website toevoegen aan ons onderhoudsprogramma. Dat gaat heel makkelijk. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is ons bestelformulier in te vullen en daarna kun je de volgende dag al gekoppeld zijn.

  Je kunt bij ons via overboeking, SEPA incasso en iDEAL betalen.

  BTW facturen worden automatisch verstuurd.

  Hoe wordt met website gekoppeld?

  Jouw website wordt via de backend gekoppeld. Je kunt dat zelf doen via een instructie video, maar je kunt dat ook ons laten doen. Hiervoor dienen wij in te loggen in jouw backend via een beveiligde verbinding.

  Is overstappen makkelijk?

  Ja, heel erg makkelijk. Nadat je gekoppeld bent aan ons onderhoudspakket (waar je zelf niet zo heel veel voor hoeft te doen), kun je jouw huidige onderhoudspakket opzeggen. Je merkt zelf weinig van die verandering.

  Ik krijg bij mijn huidige pakket meer

  Rapportages, database optimalisatie, monitoring, spam optimalisatie, snelheidsoptimalisatie, hosting, etc. is bij ons ook allemaal mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

  Hoe zit het met hosting en domeinnaam?

  Hosting en domeinnaam blijft gewoon bij jouw huidige provider. Ook kun je de website aanpassingen gewoon door jouw huidige webbouwer laten uitvoeren. Daar verandert dus niets aan. Geen moeilijk gedoe met overstappen van hosting provider. Mocht je het toch willen, dan kan dat natuurlijk wel. Kijk voor meer informatie hierover bij onze hosting pakketten.

  Kan ik op elk moment opzeggen?

  Ja, je zit nergens aan vast. Heb je een maandelijks pakket en wil je opzeggen? Dat kan. Stuur ons een bericht via e-mail of WhatsApp.

  Ook je lifetimepakket kun je in een later stadium eventueel (laten) ontkoppelen.