[grw place_photo="https://zizonu.nl/wp-content/uploads/2019/07/zizonu-webmarketingbureau_logo-RGB-lime-bg-e1562677102942.jpg" place_name="WordPress website laten bouwen door zizonu" place_id="ChIJ3VmMJGQJx0cRxMYpPTFqBsg" reviews_lang="nl" pagination="1" text_size="120" refresh_reviews=true hide_based_on=true hide_reviews=true lazy_load_img=true reduce_avatars_size=true open_link=true nofollow_link=true]

All in website

1575,-

Webpakket (incl. hosting) voor €17,25 p/mnd.

PrijscalculatorMeer weten

Een All in website is een complete informatieve website met alle belangrijke basis elementen en een design op maat.

Ten eerste krijg je een mooie professionele WordPress website waar je mee voor de dag kunt komen. Nog niet helemaal overtuigd van WordPress? Lees dan eerst waarom een WordPress website laten bouwen voordelig is! Daarbij installeren wij ook belangrijke plug-ins voor een betere vindbaarheid, veiligere inlog en een snellere laadtijd. Een All in website bevat verder alle kenmerken van een website op maat. Sterker nog, hij wordt ook op maat gemaakt! Daarnaast is een All in website te allen tijde uitbreidbaar tot wat je ook maar kunt bedenken.

Bekijk hier alle kenmerken van een All in website:

Complete business of personal website

Een All-in website is een complete website die zowel voor zakelijke als persoonlijke doeleinden kan worden gebruikt.

Layout op basis van huisstijl

Op basis van jouw design wensen maken wij een uniek ontwerp voor je. Hierbij nemen wij belangrijke elementen van jouw huisstijl, logo of gewenste lettertype over. Ook zorgen we ervoor dat het design goed bij jouw foto’s past.

Ongelimiteerd aantal webpagina’s

Wij bouwen de eerste 8 pagina’s voor je en daarna kun je zelf makkelijk een ongelimiteerd aantal webpagina’s dupliceren of opnieuw aanmaken. Bij een duplicaat wordt de huidige opmaak behouden en hoef je alleen nog maar de teksten en afbeeldingen te wijzigen. Zo kun je snel nieuwe content creëren.

Makkelijk zelf aanpassen en toevoegen

Met de Divi builder heb je de beste visual builder in huis die er op het moment is. Je kunt gemakkelijk zelf je teksten, afbeeldingen, kleuren en zelfs element posities wijzigen.

Design met professionele stockfoto's

Heb je nog geen professionele foto’s laten maken? Wij gebruiken mooie branchegerelateerde stockfoto’s die goed passen bij jouw bedrijf. Uiteraard inclusief licentierechten, zodat je je geen zorgen hoeft te maken om copyright schendingen.

Mobile first webdesign

Uiteraard zijn al onze websites mobiel vriendelijk, maar we gaan nog een stapje verder. Het webdesign voor de mobiele telefoon zal worden ontworpen om de gebruiksvriendelijkheid op de mobiele telefoon naar een nog hoger niveau te tillen.

Zo weten jouw bezoekers gemakkelijk hun weg te vinden op jouw website. Dit is uiteindelijk ook weer erg belangrijk voor je SEO!

Gebouwd om te ranken in Google!

Vanaf de eerste opzet houden wij al rekening met alle vereisten die nodig zijn om jouw website hoog te laten ranken in Google.

Denk hierbij aan technische aspecten, zoals een snelle hosting, verschillende caching methodes en een slimme inzet van programmeer codes.

Ook op het gebied van content houden we rekening met de SEO richtlijnen. Zoals een optimale menu en navigatie indeling, een logische interne link structuur en gebruiksvriendelijke paginastructuren.

SEO optimalisatie

Je SEO optimalisatie begint bij het hebben van een technisch goede website.

In eerste instantie moet je homepagina natuurlijk goed gevonden worden in Google! Als mensen jouw bedrijfsnaam invoeren in de zoekmachine, dan wil je dat jouw website bovenaan op de eerste pagina komt!

Om dat te bereiken zorgen we voor een goede pagina-indeling en tekststructuur. Ook comprimeren we afbeeldingen en wordt jouw homepagina van de juiste title tag en meta description voorzien.

Met de meegeleverde SEO module kun je ook zelf makkelijk zoekwoorden toevoegen aan webpagina’s. De module geeft dan precies aan wat je nog kunt verbeteren aan de content, zodat je webpagina nog beter kan worden gevonden in Google.

Ook kun je zelf bepalen hoe jouw zoekresultaat er in Google uit komt te zien.

Om je gehele website op verschillende zoekwoorden goed te laten ranken bieden wij ook aanvullende SEO diensten aan.

 

De beste voor geïnstalleerde plug-ins

Wij installeren een handige SEO plug-in en een belangrijke beveiligingsplug-in voor je.

Meer dan 35 geïntegreerde modules

Er zijn meer dan 35 geïntegreerde modules beschikbaar voor gebruik. Met een paar drukken op de muisknop maak je bijvoorbeeld makkelijk een foto galerij, een foto slider, een accordeon, social media knoppen, een contactformulier of iets anders aan.

Onbeperkt uit te breiden

Wat heel belangrijk is om te weten is dat je een All in WordPress website in een later stadium altijd kunt uitbreiden. Zo kun je starten met een simpele blog website en deze later uitbouwen tot een webshop of misschien wel een learning management system.

Integratie met Google Analytics en Google Search Console

Onmisbaar voor het bijhouden van jouw website statistieken. Voor als je onder andere wilt weten hoeveel bezoekers jouw website trekt, via welk kanaal ze binnen komen, hoe lang ze blijven en welke zoekwoorden ze hebben ingetypt om jouw website te vinden.

Deze integratie is makkelijk te bewerkstelligen.

Koppeling met jouw social media platforms

Met deze module zorg je voor meer volgers van jouw Social Media pagina’s. Ook kunnen bezoekers gemakkelijk belangrijke content van jouw website direct op hun tijdlijn delen.

Opt-in koppeling met jouw e-mail marketing provider

Heb je een nieuwsbrief provider? Dan integreren wij een aanmeldformulier op de website. Zo zorg je direct voor meer abonnees.

Webpakket (incl. hosting) €17,25 per maand

In een hosting en onderhoud pakket zit webhosting, 1 .nl domeinnaam, automatische updates en maandelijkse back-ups.

Ook bieden wij voor dit bedrag WhatsApp service of instructievideo’s aan voor als je er niet uit komt! Wil je meer weten over dit pakket? Bekijk dan alle informatie over ons hosting en onderhoud pakket.

Waarom een All in website?

Omdat je dan nergens meer aan hoeft te denken. Een professionele website laten maken is namelijk niet niks! Heb je bijvoorbeeld wel eens gehoord van een beveiligingsmodule voor een veilige inlog? Of heb je ooit eerder gedacht aan caching technieken voor een snellere laadtijd? Daarom kies je dus voor een All in website pakket! Wij denken met je mee! Een website pakket met alle belangrijke kenmerken inbegrepen en geheel ontworpen naar jouw wens!

All in website laten maken? Wat kost dat?

Een All in website laten bouwen kost € 1050,-. Bekijk alle kenmerken van een All in website pakket!

1575,- eenmalig

Toch liever een website op maat?

Het kan zijn dat ons standaard All in pakket niet bij je past omdat je juist op zoek bent naar een grotere of kleinere website. Heb je bijvoorbeeld een uitgebreide webshop nodig of misschien alleen maar een landingspagina? Dan heb je een website op maat nodig! Je kunt zelf de kostprijs van een nieuwe website berekenen. Geef middels ons offerteformulier aan wat je ongeveer in gedachte hebt en je ziet direct een prijs indicatie. Je kunt bij ons elke soort website laten maken!