All in website

1080,-

Webhosting en onderhoud voor €13,72 p/mnd.

PrijscalculatorMeer weten

Een All in website is een complete informatieve website met alle belangrijke basis elementen en een design op maat. 

Ten eerste krijg je een mooie professionele WordPress website waar je mee voor de dag kunt komen. Nog niet helemaal overtuigd van WordPress? Lees dan eerst waarom een WordPress website laten bouwen voordelig is! Daarbij installeren wij ook de broodnodige plug-ins voor een veiligere inlog en een snellere laadtijd. Een All in website bevat verder alle kenmerken van een website op maat. Sterker nog, hij wordt ook op maat gemaakt! Daarnaast is een All in website te allen tijde uitbreidbaar tot wat je ook maar kunt bedenken.

Bekijk hier alle kenmerken van een All in website:

Gebouwd om te ranken in Google! 🛈

Vanaf de eerste opzet houden wij al rekening met alle vereisten die nodig zijn om jouw website hoog te laten ranken in Google.

Denk hierbij aan technische aspecten, zoals een snelle hosting, verschillende caching methodes en een slimme inzet van programmeer codes.

Ook op het gebied van content houden we al rekening met een logische SEO structuur. Zoals een optimale menu indeling, een logische interne link structuur, de beste heading tag posities en specifieke alt tags voor afbeeldingen.

Mobile first webdesign 🛈

Uiteraard zijn al onze websites mobiel vriendelijk, maar we gaan nog een stapje verder. Het webdesign voor de mobiele telefoon zal worden ontworpen om de gebruiksvriendelijkheid op de mobiele telefoon naar een hoger niveau te tillen.

Zo weten jouw bezoekers gemakkelijk hun weg te vinden op jouw website. Dit is uiteindelijk ook weer erg belangrijk voor je SEO strategie!

SEO optimalisatie 🛈

Je SEO optimalisatie begint bij het hebben van een technisch goede website.

Daarnaast moet je homepagina sowieso natuurlijk goed gevonden worden! Als mensen jouw bedrijfsnaam invoeren in de zoekmachine, dan wil je dat jouw website bovenaan de eerste pagina komt! Daarom optimaliseren wij de content van de homepagina voor je. Hierin optimaliseren wij de tekst structuur, (her)schrijven wij eventueel de SEO teksten en optimaliseren wij de afbeeldingen. Ook voorzien wij jouw homepagina van een SEO title tag en een goede meta description.

Alle SEO aspecten kun je ook makkelijk zelf toevoegen en aanpassen met de handige meegeïnstalleerde SEO module. Met deze module kun je zoekwoorden invoeren waarop je gerankt wilt worden. De module geeft dan precies aan wat je nog kunt verbeteren aan de content voor een nog betere vindbaarheid in Google.

SEO module voor het zelf toevoegen van zoekwoorden 🛈

Voeg ook zelf eenvoudig relevante zoekwoorden aan andere webpagina’s toe om beter gevonden te worden. Je kunt zelf bepalen hoe jouw zoekresultaat er in Google uit komt te zien.

De beste voor geïnstalleerde plug-ins 🛈

Wij installeren een handige SEO plug-in en een belangrijke beveiligingsplug-in voor je.

Meer dan 35 geïntegreerde modules 🛈

Er zijn meer dan 35 geïntegreerde modules beschikbaar voor gebruik. Met een paar drukken op de muisknop maak je bijvoorbeeld makkelijk een foto galerij, een foto slider, een accordeon, social media knoppen, een contactformulier of iets anders aan.

Makkelijk zelf aanpassen en toevoegen 🛈

Met de Divi builder heb je de beste visual builder in huis die er op het moment is. Je kunt gemakkelijk zelf je teksten, afbeeldingen, kleuren en zelfs element posities wijzigen.

Ongelimiteerd aantal webpagina’s zelf toe te voegen! 🛈

Mocht je in de toekomst extra pagina’s willen aanmaken, dan kun je dat snel met een paar drukken op de knop doen. Je kunt ook bestaande pagina’s dupliceren. De opmaak blijft dan gewoon behouden. Je hoeft dan alleen nog maar de teksten en afbeeldingen te wijzigen.

Onbeperkt uitbreidbaar 🛈

Wat heel belangrijk is om te weten is dat je een All in WordPress website in een later stadium altijd kunt uitbreiden. Zo kun je starten met een simpele blog website en deze later uitbouwen tot een webshop of misschien wel een learning management system.

Layout op basis van huisstijl 🛈

Op basis van jouw design wensen maken wij tot ongeveer 5 unieke webpagina’s die je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld de home pagina, de product- of dienstenpagina of de contactpagina. Daarna kun je deze pagina’s gemakkelijk zelf dupliceren en vullen met andere teksten en afbeeldingen.

Design met professionele stockfoto's 🛈

Heb je nog geen professionele foto’s laten maken? Wij gebruiken mooie branchegerelateerde stockfoto’s die goed passen bij jouw bedrijf. Uiteraard inclusief licentierechten, zodat je je geen zorgen hoeft te maken om copyright schendingen.

Integratie van Google Analytics en Google Search Console 🛈

Onmisbaar voor het bijhouden van jouw website statistieken. Voor als je onder andere wilt weten hoeveel bezoekers jouw website trekt, via welk kanaal ze binnen komen, hoe lang ze blijven en welke zoekwoorden ze hebben ingetypt om jouw website te vinden.

Koppeling met jouw social media platforms 🛈

Met deze module zorg je voor meer volgers van jouw Social Media pagina’s. Ook kunnen bezoekers gemakkelijk belangrijke content van jouw website direct op hun tijdlijn delen.

Opt-in koppeling met jouw e-mail marketing provider 🛈

Heb je een nieuwsbrief provider? Dan integreren wij een aanmeldformulier op de website. Zo zorg je direct voor meer abonnees.

Hosting en onderhoud €13,72 per maand

In een hosting en onderhoud pakket zit webhosting, 1 .nl domeinnaam, automatische updates en maandelijkse back-ups.

Ook bieden wij voor dit bedrag WhatsApp service of instructievideo’s aan voor als je er niet uit komt! Wil je meer weten over dit pakket? Bekijk dan alle informatie over ons hosting en onderhoud pakket.

Waarom een All in website?

Omdat je dan nergens meer aan hoeft te denken. Een professionele website laten maken is namelijk niet niks! Heb je bijvoorbeeld wel eens gehoord van een beveiligingsmodule voor een veilige inlog? Of heb je ooit eerder gedacht aan caching technieken voor een snellere laadtijd? Daarom kies je dus voor een All in website pakket! Wij denken met je mee! Een website pakket met alle belangrijke kenmerken inbegrepen en geheel ontworpen naar jouw wens!

All in website laten maken? Wat kost dat?

Een All in website laten bouwen kost €1080,-. Bekijk alle kenmerken van een All in website pakket!

1080,- eenmalig

Toch liever een website op maat?

Het kan zijn dat ons standaard All in pakket niet bij je past omdat je juist op zoek bent naar een grotere of kleinere website. Heb je bijvoorbeeld een uitgebreide webshop nodig of misschien alleen maar een landingspagina? Dan heb je een website op maat nodig! Je kunt zelf de kostprijs van een nieuwe website berekenen. Geef middels ons offerteformulier aan wat je ongeveer in gedachte hebt en je ziet direct een prijs indicatie. Je kunt bij ons elke soort website laten maken!

Pin It on Pinterest