Webhosting en onderhoud voor €13,- p/mnd.


Een All in website is een complete informatieve website met alle belangrijke basis elementen en een design op maat. 

Waarom een All in website?

Omdat je dan nergens meer aan hoeft te denken. Een professionele website laten maken is namelijk niet niks! Heb je bijvoorbeeld wel eens gehoord van een beveiligingsmodule voor een veilige inlog? Of heb je ooit eerder gedacht aan caching technieken voor een snellere laadtijd? Daarom kies je dus voor een All in website pakket! Wij denken met je mee! Een website pakket met alle belangrijke kenmerken inbegrepen en geheel ontworpen naar jouw wens! Bovendien krijg je er ook nog eens een basis zoekwoordenonderzoek bij!

Wat krijg je allemaal?

Ten eerste krijg je een mooie professionele WordPress website waar je mee voor de dag kunt komen. Nog niet helemaal overtuigd van WordPress? Lees dan eerst waarom een WordPress website laten bouwen voordelig is! Daarbij installeren wij ook de broodnodige plug-ins voor een veiligere inlog en een snellere laadtijd. Een All in website bevat verder alle kenmerken van een website op maat. Sterker nog, hij wordt ook op maat gemaakt! Daarnaast is een All in website te allen tijde uitbreidbaar tot wat je ook maar kunt bedenken.

Bekijk hier alle kenmerken van een All in website:

SEO ready en mobiel vriendelijk design op maat!

Geef je wensen door en wij bouwen een professionele website met een logische structuur die geoptimaliseerd is voor elke zoekmachine en eveneens geschikt is voor elk (mobiel) apparaat.

5 unieke webpagina’s door ons gebouwd!

Op basis van jouw design wensen maken wij 5 unieke webpagina’s die je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld de home pagina, de product- of dienstenpagina of de contactpagina. Daarna kun je deze pagina’s gemakkelijk zelf dupliceren en vullen met andere teksten en afbeeldingen.

Ongelimiteerd aantal webpagina’s zelf toe te voegen!

Mocht je in de toekomst extra pagina’s willen aanmaken, dan kun je dat snel met een paar drukken op de knop doen. Je kunt ook bestaande pagina’s dupliceren. De opmaak blijft dan gewoon behouden. Je hoeft dan alleen nog maar de teksten en afbeeldingen te wijzigen.

Alles is gemakkelijk aan te passen!

Het bijwerken of toevoegen van teksten en/of afbeeldingen is nog makkelijker dan het typen van een brief een Word. Daarnaast zijn ook posities van blokken te veranderen en zijn kleuren makkelijk te wijzigen.

Design met professionele stockfoto's

Heb je nog geen professionele foto’s laten maken? Wij gebruiken mooie branchegerelateerde stockfoto’s die goed passen bij jouw bedrijf. Uiteraard inclusief licentierechten, zodat je je geen zorgen hoeft te maken om copyright schendingen.

Onbeperkte uitbreidingsmogelijkheden

Wil je in een later stadium gemakkelijk een slider, fotogalerij, een contactformulier of andere handige functionaliteiten toevoegen? Dan kan dat heel eenvoudig.

Inclusief zoekwoordenonderzoek voor een betere vindbaarheid

Je hoeft niet meer te raden welke zoektermen mensen intypen in Google. Wij voeren namelijk een basis zoekwoordenonderzoek voor je uit. Hiermee krijg je inzicht in relevante zoekwoordideeën, het geschatte zoekvolume per maand en de moeilijkheidsgraad van sommige zoekwoorden. Daarnaast adviseren wij jou hoe je deze zoekwoorden het beste kunt inzetten voor je SEO strategie.

Optimalisatie homepagina

Je homepagina moet natuurlijk sowieso gevonden worden! Als mensen jouw bedrijfsnaam invoeren in de zoekmachine, dan wil je dat jouw website bovenaan de eerste pagina komt!

SEO module voor het zelf toevoegen van zoekwoorden

Voeg ook zelf eenvoudig relevante zoekwoorden aan andere webpagina’s toe om beter gevonden te worden. Je kunt zelf bepalen hoe jouw zoekresultaat er in Google uit komt te zien.

Integratie van Google Analytics en Google Search Console

Onmisbaar voor het bijhouden van jouw website statistieken. Voor als je onder andere wilt weten hoeveel bezoekers jouw website trekt, via welk kanaal ze binnen komen, hoe lang ze blijven en welke zoekwoorden ze hebben ingetypt om jouw website te vinden.

Koppeling met jouw social media platforms

Met deze module zorg je voor meer volgers van jouw Social Media pagina’s. Ook kunnen bezoekers gemakkelijk belangrijke content van jouw website direct op hun tijdlijn delen.

Opt-in koppeling met jouw e-mail marketing provider

Heb je een nieuwsbrief provider? Dan integreren wij een aanmeldformulier op de website. Zo zorg je direct voor meer abonnees.

Hosting en onderhoud voor slechts €13,- per maand

In een hosting en onderhoud pakket zit webhosting, 1 .nl domeinnaam, automatische updates en maandelijkse back-ups. 

Ook bieden wij voor dit bedrag WhatsApp service of instructievideo’s aan voor als je er niet uit komt! Wil je meer weten over dit pakket? Bekijk dan alle informatie over ons hosting en onderhoud pakket.

All in website laten maken? Wat kost dat?

Een All in website laten bouwen kost €1099,-. Bekijk alle kenmerken van een All in website pakket!

All-in Website

€1099,-

Webhosting en onderhoud

€13,- p./mnd.

Toch liever een website op maat?

Het kan zijn dat ons standaard All in pakket niet bij je past omdat je juist op zoek bent naar een grotere of kleinere website. Heb je bijvoorbeeld een uitgebreide webshop nodig of misschien alleen maar een landingspagina? Dan heb je een website op maat nodig! Je kunt zelf de kostprijs van een nieuwe website berekenen. Geef middels ons offerteformulier aan wat je ongeveer in gedachte hebt en je ziet direct een prijs indicatie. Je kunt bij ons elke soort website laten maken!