Bestelform

Vragen? Stuur een WhatsApp bericht naar: +316 1940 6075

WP onderhoudspakket Standaard | €28,50

Klik hier voor meer info of hulp bij dit formulier

Bank verificatie
We vragen je om een bedrag van 0,10 cent over te maken om je bank en IBAN te verifiëren.

Wanneer je de bestelling hebt geplaatst zul je een bevestiging van de overeenkomst ontvangen. Het termijnbedrag wordt aan het einde van de maand afgeschreven van het IBAN dat je hier hebt gebruikt.

Om je website te koppelen vragen wij jou om de inloggevevens door te sturen. Lees in de bevestigingsmail hoe je dat het beste kunt doen.

Facturatie en duur overeenkomst
Je ontvangt maandelijks een BTW factuur en kunt het pakket maandelijks per e-mail of WhatsApp opzeggen.

Nog steeds vragen?
Stuur een WhatsApp bericht naar: +316 1940 6075


Veelgestelde vragen / FAQ

Wat is website onderhoud?

Website onderhoud staat voor het updaten en opschonen van al jouw website bestanden. Het doel is om de bestanden schoon en veilig te houden.

In de code van deze website bestanden (WordPress CMS, het thema of de plug-ins) kunnen fouten voorkomen (de zogenaamde bugs). Deze fouten kunnen ervoor zorgen dat de website functies niet meer goed werken of de code niet meer waterdicht is tegen hackers.

Daarom zijn ontwikkelaars dagelijks bezig om deze fouten op te sporen en te herstellen. Zodra ze dit hebben gedaan komt er een nieuwe versie uit. Het is dan verstandig om deze nieuwe versie te gebruiken oftewel de update uit te voeren.

Zo blijft jouw website naar functioneren behoren en blijft de code beter beschermd tegen hackers.

Hoe werkt website beveiliging?

Website beveiliging zorgt er voor dat hackers jouw website bestanden niet zomaar kunnen bereiken.

Hackers kunnen op meerdere manieren jouw website infiltreren. De meest voorkomende manieren zijn:

  1. Via de (verouderde) website code
  2. Via de inlogpagina

Door de juiste thema's en plug-ins te gebruiken en deze up to date te houden wordt het voor hackers veel moeilijker om zomaar via de code in jouw files te komen.

Er bestaat dan nog wel de mogelijkheid om via een brute force attack binnen te komen. Dat doen ze door middel van bots. Software dat het web automatisch afspeurt naar inlogformulieren en daarna via automatisch gegenereerde inlogcombinaties probeert te infiltreren.

Zo'n bot of hacker is altijd gekoppeld aan een IP-adres.

Beveiliging zorgt ervoor dat bots kunnen worden geblokkeerd en verdachte IP adressen geen toegang krijgen tot jouw site. Dat gebeurt middels speciale beschermingssoftware en firewalls.

Ook scant de beveiligingssoftware de site op malware. Dat is software die in jouw code is geïnjecteerd om jouw website te laten crashen of andere inhoud te laten zien.

Kan ik mijn website zelf onderhouden?

Een aantal dingen kun je zelf doen, zoals het updaten van je website bestanden. Echter is het wel zo dat het vaak een tijdrovende klus is en dat het verkeerd kan gaan als je bijvoorbeeld alles tegelijkertijd update. Als je website eenmaal is gecrasht, dan is herstel niet makkelijk. Je zult dan een back-up moeten terugzetten of een specialist moeten vinden die jouw website kan herstellen. Hier kunnen kosten aan verbonden zijn.

Wat als een website crasht?

Als je website crasht, is deze vaak niet meer goed bereikbaar. Als je geluk hebt, valt er slechts één functionaliteit uit (zoals bijvoorbeeld een contactformulier dat niet meer werkt). Dit is vaker eenvoudiger te herstellen dan een hele website die gecrasht is.

Heb je bij ons een onderhoudspakket, dan lossen wij alle problemen op die zijn ontstaan door het updaten. Indien jouw site crasht naar aanleiding van een zelf uitgevoerde handeling (zoals de installatie van een nieuwe plug-in), dan kunnen we daar eventueel wel kosten voor in rekening brengen. Dit gebeurt echter altijd in overleg.

Wat als je website is gehackt?

Jouw website is altijd een doelwit voor hackers en bots die achter jouw inloggegevens aanzitten of malware willen verspreiden. Slecht onderhouden websites kunnen voor lekken in de code zorgen, waardoor hackers kunnen infiltreren.

Bij een gehackte website zorgt geïnfiltreerde malware ervoor dat jouw website andere (meestal shockerende) content laat zien. Ook kan het zijn dat jouw website automatisch wordt omgeleid naar spammerige en verdachte webpagina's. Vaak met behoorlijk ongewenste of zelfs schokkerende inhoud waarmee je niet geassocieerd wilt worden.

In het ergste geval kunnen ze jouw persoonlijke of klantgegevens achterhalen en deze publiceren. Indien dat gebeurt loop je flink wat reputatieschade op. Reputatieschade is nooit makkelijk te herstellen.

Heb je bij ons een onderhoudspakket? Dan is de kans klein dat je gehackt wordt. Gebeurt het toch? Dan kunnen wij kosteloos een back-up voor je herstellen. Mocht het zo zijn dat dit het probleem niet weghaalt, dan moeten we wat meer werk verrichten. Hier kunnen eventuele kosten aan verbonden zijn. We zullen alles echter in overleg uitvoeren.

Wat doet de helpdesk?

De helpdesk helpt je bij het oplossen van website problemen. Mocht er van de een op de andere dag iets niet in orde zijn met je website, dan kun je in principe binnen elk onderhoudspakket aanspraak maken op onze helpdesk.

Dit kan je doen in alle van de onderstaande gevallen:

  • Er is een kritische fout op je website
  • Je website is down (offline)
  • Een functionaliteit werkt niet meer
  • Het thema is stuk
  • Je krijgt veel beveiligingswaarschuwingen
  • Je wilt je inlog beveiligen
  • Je website is gehackt

Mocht een van de bovenstaande gevallen niet zijn opgetreden nadat je een specifieke handeling hebt uitgevoerd op de website, dan repareren wij kosteloos het probleem.

Mocht een probleem zich voortdoen nadat je zelf aan de website hebt 'gesleuteld', dan zullen wij een vergoeding vragen voor onze dienstverlening.

Heb je een lifetime onderhoudspakket aangekocht? Dan heb je 12 maanden recht op hulp van onze helpdesk. Mocht er na die 12 maanden iets gebeuren met je site, dan zullen we een vergoeding vragen voor onze dienstverlening.

Werk- en betaalwijze

We houden het graag simpel. Wanneer je bij ons een onderhoudspakket afneemt, dan kunnen we jouw website toevoegen aan ons onderhoudsprogramma. Dat gaat heel makkelijk. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is ons bestelformulier in te vullen en daarna kun je de volgende dag al gekoppeld zijn.

Je kunt bij ons via overboeking, SEPA incasso en iDEAL betalen.

BTW facturen worden automatisch verstuurd.

Hoe wordt met website gekoppeld?

Jouw website wordt via de backend gekoppeld. Je kunt dat zelf doen via een instructie video, maar je kunt dat ook ons laten doen. Hiervoor dienen wij in te loggen in jouw backend via een beveiligde verbinding.

Is overstappen makkelijk?

Ja, heel erg makkelijk. Nadat je gekoppeld bent aan ons onderhoudspakket (waar je zelf niet zo heel veel voor hoeft te doen), kun je jouw huidige onderhoudspakket opzeggen. Je merkt zelf weinig van die verandering.

Ik krijg bij mijn huidige pakket meer

Rapportages, database optimalisatie, monitoring, spam optimalisatie, snelheidsoptimalisatie, hosting, etc. is bij ons ook allemaal mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Hoe zit het met hosting en domeinnaam?

Hosting en domeinnaam blijft gewoon bij jouw huidige provider. Ook kun je de website aanpassingen gewoon door jouw huidige webbouwer laten uitvoeren. Daar verandert dus niets aan. Geen moeilijk gedoe met overstappen van hosting provider. Mocht je het toch willen, dan kan dat natuurlijk wel. Kijk voor meer informatie hierover bij onze hosting pakketten.

Kan ik op elk moment opzeggen?

Ja, je zit nergens aan vast. Heb je een maandelijks pakket en wil je opzeggen? Dat kan. Stuur ons een bericht via e-mail of WhatsApp.

Ook je lifetimepakket kun je in een later stadium eventueel (laten) ontkoppelen.