Disclaimer

[typed string0=”WordPress website laten bouwen?” string1=”All in website laten bouwen?” string2=”Website op maat laten bouwen?” string3=”Webshop laten bouwen?” string4=”Of een andere soort website laten maken … ” typeSpeed=”40″ startDelay=”0″ backSpeed=”0″ backDelay=”500″ loop=”1″]

Zoek op .nl of een andere extensie.
Wat wij doenContact

Er wordt door de content-makers van zizonu veel aandacht besteed aan de inhoud van informatie op deze website. Wij houden ons dan ook niet aansprakelijk voor eventuele onvolledige of onjuist bevonden informatie. Hierbij sluiten wij elke aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de informatie op de website van zizonu. Ook het niet kunnen raadplegen van de website door wat voor reden valt hieronder. Eveneens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud en activiteiten van websites die je bezoekt, via de links van die websites op onze website. Wij raden je aan om het privacy en cookie beleid van die websites goed door te nemen.

zizonu is een handelsnaam van UandU gevestigd in Wijchen.

Bestel | Basis | €15,50

Klik hier voor meer info of hulp bij dit formulier

Bank verificatie
We vragen je om een bedrag van 0,10 cent over te maken om je bank en IBAN te verifiëren.

Wanneer je de bestelling hebt geplaatst zul je een bevestiging van de overeenkomst ontvangen. Het termijnbedrag wordt aan het einde van de maand afgeschreven van het IBAN dat je hier hebt gebruikt.

Om je website te koppelen vragen wij jou om de inloggevevens door te sturen. Lees in de bevestigingsmail hoe je dat het beste kunt doen.

Facturatie en duur overeenkomst
Je ontvangt maandelijks een BTW factuur en kunt het pakket maandelijks per e-mail of WhatsApp opzeggen.

Nog steeds vragen?
Stuur een WhatsApp bericht naar: +316 1940 6075