Google Ads
(SEA)

7

WAAROM DOOR ONS?

Aandacht voor optimalisatie en conversie.

SEA staat voor Search Engine Advertising en is een vorm van online adverteren waarbij adverteerders betaalde advertenties plaatsen op zoekmachines zoals Google om gericht verkeer naar hun website te leiden. Adverteerders betalen alleen voor elke klik op hun advertentie en de positie van de advertentie wordt bepaald door de veiling van zoekwoorden.

SEA (Search Engine Advertising) is belangrijk omdat het bedrijven in staat stelt om hun online zichtbaarheid te vergroten en hun doelgroep te bereiken via zoekmachines zoals Google en Bing. Het biedt ook de mogelijkheid om zeer specifieke doelgroepen te targeten en meetbare resultaten te behalen, waardoor bedrijven hun prestaties kunnen optimaliseren. Door gerichte advertenties te plaatsen bij relevante zoekopdrachten, kunnen bedrijven hun merkbekendheid vergroten en uiteindelijk hun omzet verhogen.

Lees meer

Google Ads Campagne

  • Doel en doelgroep
  • Opzet campagne
  • Onderhoud campagne
  • Advies landingspagina
  • Duur: 3 maanden

v.a. 450,-

p

SEA op maat

Samen kijken we eerst naar alle mogelijkheden en vervolgens stellen wij alles op de juiste manier in. Eveneens sturen wij de campagne aan om nog betere resultaten te behalen.

v.a. 500,-

p