Over ons

[typed string0=”Bel ons” string1=”En wie wij zijn …” typeSpeed=”40″ startDelay=”0″ backSpeed=”0″ backDelay=”500″ loop=”1″]

En wie wij zijn.
Wat wij doenContact

[typed string0=”Het authentieke verhaal” typeSpeed=”80″ startDelay=”0″ backSpeed=”0″]

Ooit ben ik begonnen als sales representative bij een grote internationale organisatie. Met een busje reed ik door het land om A merken, zoals Ola, Lipton, Bifi en nog meer te verkopen aan MKB Nederland. Ik kwam voor het eerst echt in aanraking met ondernemend Nederland en vond het interessant om alle verhalen van ondernemers aan te horen over hoe zij hun business zijn gestart en hebben laten groeien. Al gauw groeide ik zelf door als een van de beste verkopers. Waarschijnlijk had dit te maken met mijn luisterend oor. Ik ben er om ondernemers te helpen de juiste keuze te maken. Soms betekende dat niet het product dat ik verkocht. Dat kon men waarderen.

Snel werd ik benaderd door een grote online marketing organisatie die een vernieuwend concept in Europa aan het implementeren was. Daar ben ik aan de slag gegaan als online marketing consultant. Uiteraard probeerde wij het ons marketingconcept er doorheen te krijgen bij ondernemers. De verkoop was een stuk harder en veel meer gericht op de groei van de organisatie waar wij voor werkten, dan op de groei van de ondernemer. Niets voor mij dacht ik. Ik wil dat de ondernemer blij is om mij te spreken en blij is om begeleid te worden in het maken van de beste keuzes. Zodat ik een langdurige relatie kan opbouwen. Deze visie werd niet gedeeld.

Dan doe ik het zelf wel dacht ik. Ik ben me gaan ontwikkelen op het gebied van HTML, CSS, Javascript en SEO. Ik begon in 2012 met affiliatie websites op te zetten, maar ik merkte al gauw dat mijn passie het bouwen van Google geoptimaliseerde websites zelf was. Zodoende ben ik mijn product gaan verkopen aan ondernemend Nederland. Uiteraard veel concurrentie, maar weinig met een compleet verhaal zoals ik die had. Elke website die ik maakte, deed ik met het gevoel alsof het een website van mezelf was. En dat is denk ik de kracht geweest van zizonu. En nog steeds zijn wij er om ondernemers op weg te helpen met een juiste en complete online marketing funnel. Het begint altijd met het kennen van jouw doelgroep en hun behoeftes. Ik denk dat we juist daarin gespecialiseerd zijn.

Bestel | Basis | €15,50

Klik hier voor meer info of hulp bij dit formulier

Bank verificatie
We vragen je om een bedrag van 0,10 cent over te maken om je bank en IBAN te verifiëren.

Wanneer je de bestelling hebt geplaatst zul je een bevestiging van de overeenkomst ontvangen. Het termijnbedrag wordt aan het einde van de maand afgeschreven van het IBAN dat je hier hebt gebruikt.

Om je website te koppelen vragen wij jou om de inloggevevens door te sturen. Lees in de bevestigingsmail hoe je dat het beste kunt doen.

Facturatie en duur overeenkomst
Je ontvangt maandelijks een BTW factuur en kunt het pakket maandelijks per e-mail of WhatsApp opzeggen.

Nog steeds vragen?
Stuur een WhatsApp bericht naar: +316 1940 6075