[grw place_photo="https://zizonu.nl/wp-content/uploads/2019/07/zizonu-webmarketingbureau_logo-RGB-lime-bg-e1562677102942.jpg" place_name="WordPress website laten bouwen door zizonu" place_id="ChIJ3VmMJGQJx0cRxMYpPTFqBsg" reviews_lang="nl" pagination="1" text_size="120" refresh_reviews=true hide_based_on=true hide_reviews=true lazy_load_img=true reduce_avatars_size=true open_link=true nofollow_link=true]

Online marketingΒ 

v.a. 299,-

Van Google Ads tot aan social media campagnes.

ContactMeer info

Facebook campagne

Wij verzorgen gehele Facebook campagnes. Een pakket bestaat uit de volgende onderdelen:

Optimalisatie Facebook pagina πŸ›ˆ

Heb je een Facebook pagina? Dan optimaliseren wij hem op basis van het jouw huisstijl en marketingdoel.

Content kalender πŸ›ˆ

In overleg met jou, maken wij een contentkalender. Hierop staan de berichten die geplaatst kunnen worden voor een specifieke periode. Wij houden daarbij rekening met het soort bericht, zoals een video post, een live stream of een normaal foto bericht. Ook het doel van het bericht nemen wij mee. Zo kunnen berichten interesseren, inspireren, informeren of interacteren.

CreΓ«ren en plaatsen berichten πŸ›ˆ

Eventueel kunnen wij de berichten ook maken en plaatsen. Dan maken wij de foto’s of video’s of wij gebruiken stockfoto’s en stockvideo’s. Ook stellen wij teksten voor. Wij plaatsen de berichten niet direct, maar slaan ze dan eerst op als concept. Hierna kun je deze berichten goedkeuren en zelf publiceren.

Onderhoud πŸ›ˆ

Eveneens kunnen wij op de berichten reageren en alle meldingen onderhouden.

Advertentie campagne πŸ›ˆ

In overleg met jou kunnen wij een Facebook advertentie campagne starten. Afhankelijk van het gekozen budget zullen we de campagne dan van A tot Z opzetten, monitoren en gedurende de campagne periode optimaliseren.

v.a. 599,-Β per maand

E-mailmarketing campagne

Meer informatie hierover volgt nog.

Bepalen doel e-mail marketing campagne

v.a. 299,-Β per maand

Online marketing op maat

Uiteraard zijn er veel mogelijkheden op het gebied van online marketing. Enkele voorbeelden zijn:

Conversie optimalisatie

v.a. 199,-

Online marketing specialist inhuren

v.a. 70,- per uur

70,-Β per uur

Iets over online marketing

➞ Online marketing is een breed begrip. Het begint vaak bij het hebben van een website en daarna zijn de mogelijkheden onbeperkt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het inzetten van tools, zoals heatmaps of social media webtools. Met handige analytische tools kun je aan de hand van data je marketing strategie bijwerken. Erg interessant, maar het belangrijkste blijft toch altijd wel de content. Je kunt nog zo’n mooi product of mooie dienst hebben, maar als er geen behoefte naar is, dan wordt het een lastig verhaal. Wees dus creatief en ken je doelgroep!

Alle prijzen zijn excl. BTW en alle pakketten zijn maandelijks opzegbaar, je zit dus nergens aan vast.