Een mooi design dat lang stand houdt.

Webdesign

Mooie en technisch hoogstaande websites.

Technisch en fraai webdesign

Een investering voor de lange termijn.

Wat heb je aan een mooie winkel, als de fundering op instorten staat? Datzelfde geldt voor websites. De meeste klanten willen gewoon een mooie website. Dat kan natuurlijk, maar wordt er ook gedacht aan een goede fundering? Zodat je in de toekomst niet tegen technische mankementen aanloopt, zoals een langzame laadtijd, een crashende website of erger nog: een website die gehackt is! Zou zonde zijn van je tijd toch?

Als eerst vinden wij het belangrijk om zoveel mogelijk zelf te coderen en te ontwerpen. Echter voor sommige functionaliteiten wordt er gebruik gemaakt van plug-ins. Dit zijn tools van externe programmeurs. Zizonu vindt het belangrijk om altijd premium tools te gebruiken voor bepaalde functionaliteiten. We vergelijken de meest gebruikte tools met elkaar en kiezen daar de beste uit. We letten hierbij op verschillende onderdelen en zorgen ervoor dat je geen troep op je website hebt staan.

Zo ben je er zeker van dat jouw website altijd goed blijft presteren.

Wij maken gebruik van:

  • Het meest gebruikte CMS ter wereld
  • Premium thema’s
  • Custom codering
  • De beste plug-ins

Bestel | Basis | €15,50

Klik hier voor meer info of hulp bij dit formulier

Bank verificatie
We vragen je om een bedrag van 0,10 cent over te maken om je bank en IBAN te verifiëren.

Wanneer je de bestelling hebt geplaatst zul je een bevestiging van de overeenkomst ontvangen. Het termijnbedrag wordt aan het einde van de maand afgeschreven van het IBAN dat je hier hebt gebruikt.

Om je website te koppelen vragen wij jou om de inloggevevens door te sturen. Lees in de bevestigingsmail hoe je dat het beste kunt doen.

Facturatie en duur overeenkomst
Je ontvangt maandelijks een BTW factuur en kunt het pakket maandelijks per e-mail of WhatsApp opzeggen.

Nog steeds vragen?
Stuur een WhatsApp bericht naar: +316 1940 6075