A great shopping experience creates a beautiful smile.

Webshop
laten bouwen?

Laat je webshop bouwen door professionals die verstand hebben van conversieoptimalisatie.

Webshop functionaliteiten

Wil jij een webshop laten bouwen? Naast een modern en mobielvriendelijk design, bouwen wij jouw webshop met minstens de volgende eigenschappen:

Pagina designs door ons gemaakt

Jouw webshop wordt met WooCommerce  gebouwd. Dé e-commerce integratie voor WordPress.

Onderstaande pagina’s worden door ons ontworpen aan de hand van de aangeleverde teksten en afbeeldingen.

  • Home
  • Over ons
  • Klantenservice / contact
  • Shop
  • Product (te dupliceren)
  • Winkelmand
  • Afrekenen
  • Klant account
  • Standaard pagina (voor evt . Algemene voorwaarden, Privacy beleid, etc.)

Betaal integraties

Alle nationale en internationale betaalmethodes kunnen worden geïntegreerd. Denk hierbij aan iDEAL, bankoverschrijving, PayPal, Creditcard, Klarna, Bancontact, Sofort, GiroPay en nog veel meer!

Order en bestel systeem

In de backend van jouw webshop wordt er een geheel geautomatiseerd klant- / ordersysteem geïntegreerd. Wanneer de klant iets op jouw webshop koopt, dan worden alle klant- en bestelgegevens in de database opgeslagen. Daarna wordt er automatisch een orderbevestiging naar jou en naar de klant gestuurd. Zo weet je precies wanneer je het product kan gaan verzenden.

Verzend instellingen

Stel verzendzones in en bepaal wat de verzendkosten zijn. Dit kan ook per product worden bepaald. Ook is het mogelijk om gratis verzending aan te bieden bij bestedingen boven een bepaald bedrag.

Kortingscodes

Maak zelf kortingscodes aan om je producten (tijdelijk) te promoten.

Verkoop analyses

In de backend worden automatisch rapporten bijgehouden van het aantal verkochte producten per periode. Zo kun je deze gegevens weer gebruiken in je boekhouding.

Ongelimiteerd extra webpagina’s

Je kunt een ongelimiteerd aantal webpagina’s dupliceren of opnieuw aanmaken. Bij een duplicaat wordt de huidige opmaak behouden en hoef je alleen nog maar de teksten en afbeeldingen te wijzigen. Zo kun je snel nieuwe content creëren.

Makkelijk zelf aanpassen en toevoegen

WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. Wij werken altijd met de beste tools.

Met de Divi builder heb je de beste visual builder in huis die er op het moment is. Je kunt gemakkelijk zelf je teksten, afbeeldingen, kleuren en zelfs element posities wijzigen.

Mobile first webdesign

Uiteraard zijn al onze websites mobiel vriendelijk, maar we gaan nog een stapje verder. Het webdesign voor de mobiele telefoon zal worden ontworpen om de gebruiksvriendelijkheid op de mobiele telefoon naar een nog hoger niveau te tillen.

Zo weten jouw bezoekers gemakkelijk hun weg te vinden op jouw website. Dit is uiteindelijk ook weer erg belangrijk voor je SEO!

Gebouwd om te ranken in Google (SEO)

Vanaf de eerste opzet houden wij al rekening met alle vereisten die nodig zijn om jouw website hoog te laten ranken in Google.

Denk hierbij aan technische aspecten, zoals een snelle hosting, verschillende caching methodes en een slimme inzet van programmeer codes.

Ook op het gebied van content houden we rekening met de SEO richtlijnen. Zoals een optimale menu en navigatie indeling, een logische interne link structuur en gebruiksvriendelijke paginastructuren.

SEO optimalisatie

Je SEO optimalisatie begint bij het hebben van een technisch goede website.

In eerste instantie moet je homepagina natuurlijk goed gevonden worden in Google! Als mensen jouw bedrijfsnaam invoeren in de zoekmachine, dan wil je dat jouw website bovenaan op de eerste pagina komt!

Om dat te bereiken zorgen we voor een goede pagina-indeling en tekststructuur. Ook comprimeren we afbeeldingen en wordt jouw homepagina van de juiste title tag en meta description voorzien.

Met de meegeleverde SEO module kun je ook zelf makkelijk zoekwoorden toevoegen aan webpagina’s. De module geeft dan precies aan wat je nog kunt verbeteren aan de content, zodat je webpagina nog beter kan worden gevonden in Google.

Ook kun je zelf bepalen hoe jouw zoekresultaat er in Google uit komt te zien.

Om je gehele website op verschillende zoekwoorden goed te laten ranken bieden wij ook aanvullende SEO diensten aan.

Koppeling met jouw social media platforms

Met deze module zorg je voor meer volgers van jouw Social Media pagina’s. Ook kunnen bezoekers gemakkelijk belangrijke content van jouw website direct op hun tijdlijn delen.

Opt-in koppeling met jouw e-mail marketing provider

Heb je een nieuwsbrief provider? Dan integreren wij een aanmeldformulier op de website. Zo zorg je direct voor meer abonnees.

Onbeperkt uit te breiden

Wij gebruiken WooCmmerce om jouw webshop mee te bouwen. In tegenstelling tot de meeste SAAS platforms kun je met WooCommerce ontelbaar veel functies laten integreren. Goed om te weten voor als je nu al uitbreidingsplannen hebt!

Wat zijn de kosten?

Een webshop wordt gebouwd vanaf 2.539,- euro. De eventuele hosting en onderhoudskosten bedragen doorgaans tussen de 15,- en 30,- euro per maand.

Hoe werkt het?

Wanneer je een webshop door ons wilt laten bouwen, dan nemen wij contact met je op om alle mogelijkheden door te spreken. Je geeft aan ons enkele webshops door die je mooi vindt, zodat wij weten welke kant je op wilt. Ook willen we graag weten of je teksten en foto’s kunt aanleveren. Wij kunnen je daar eventueel bij helpen.

Als eerst registreren we het domeinnaam en zetten we de hosting klaar. Vervolgens verzorgen we de overeenkomst en vragen we een aanbetaling op de factuur voordat we starten met bouwen. Na de eerste opzet volgt een feedbackronde. Daarna wordt de website afgebouwd en volgt de online oplevering en aanmelding bij Google.

Gemiddeld duurt het ongeveer 6 tot 8 weken voordat de website wordt opgeleverd.

Houd je website in de lucht met high performance hosting en onderhoud

Onderhoud

Voor zekerheid over dat jouw website altijd werkend is en niet crashed of gehackt wordt.

15,50 p/mnd.
Webshop +8,- p/mnd.

Aanvragen

Hosting & Onderhoud

Alleen hosting

Voor als je optimale hosting op maat en bereikbare klantenservice belangrijk vindt.

13,50 p/mnd.
Webshop +8,- p/mnd.

Aanvragen

Waarom WooCommerce?

Onafhankelijk en ontelbaar veel integraties.

Wanneer wij een webshop voor je bouwen, maken wij gebruik van WooCommerce. Dat is een uitgebreide webshop integratie binnen het WordPress CMS. Het voordeel van WooCommerce ten opzichte van SAAS platforms (zoals Shopify), is dat je niet afhankelijk bent van het platform. De webshop is volledig onafhankelijk gebouwd en blijft dus altijd in jouw bezit.

Bestel | Basis | €15,50

Klik hier voor meer info of hulp bij dit formulier

Bank verificatie
We vragen je om een bedrag van 0,10 cent over te maken om je bank en IBAN te verifiëren.

Wanneer je de bestelling hebt geplaatst zul je een bevestiging van de overeenkomst ontvangen. Het termijnbedrag wordt aan het einde van de maand afgeschreven van het IBAN dat je hier hebt gebruikt.

Om je website te koppelen vragen wij jou om de inloggevevens door te sturen. Lees in de bevestigingsmail hoe je dat het beste kunt doen.

Facturatie en duur overeenkomst
Je ontvangt maandelijks een BTW factuur en kunt het pakket maandelijks per e-mail of WhatsApp opzeggen.

Nog steeds vragen?
Stuur een WhatsApp bericht naar: +316 1940 6075