Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Zelf ook een review achter laten? Wij waarderen het enorm.

Stefan
Stefan
Een op een sessie gehad voor de webshop, hoe we deze beter vindbaar kunnen maken en hoe we Google Ads kunnen inzetten. Zeer waardevol en uitgebreid, liep zelfs uit. Ook veel goede tips gekregen omtrent conversie optimalisatie. Al met al erg leerzaam en bruikbaar! Nu knallen! Dank je wel en tot snel!
Valantis Drougkas
Valantis Drougkas
Bedankt Eric,we zijn erg blij met jou.We hebben door Eric de gehele website + online marketing laten verzorgen.Vooral SEO heeft hij goed gedaan.We zijn nu al goed vindbaar in Uden met onze nieuwe horeca zaak! Tot snel weer!Valanti’s greekfood in Uden
nermen tayrelhazien
nermen tayrelhazien
Ik heb 2 keer stage gelopen bij Zizonu, en heb zeker geen spijt, want het was een heel leerzame periode voor mij. Ik heb hier heel veel geleerd. Ik heb goed samengewerkt met Zizonu. Veel gehad aan zijn SEO tips om beter vindbaar te worden in Google. Zizonu zet altijd een extra stap om mee te denken als het gaat om online marketing activiteiten voor het MKB. Ik rond deze stage af met meer kennis over alles wat te maken heeft met online marketing. Bedankt Zizonu!
Remko den Dulk
Remko den Dulk
Ik werk al een tijdje samen met Eric (Zizonu) en ik raad het aan! Hij schakelt snel, neemt de tijd om mee te denken als je een probleem hebt en levert goed werk.
Jorick
Jorick
Ik heb veel geleerd over webdesign en online marketing. Met name hoe de website beter gevonden kan worden in Beuningen en omgeving. Echt heel veel aan de SEO video's gehad. Bedankt!
wakka schout
wakka schout
Top service! Fijne samenwerking
Daan Peeters
Daan Peeters
Goed geholpen voor een goede prijs! Sympathieke gast ook!
justin Justin
justin Justin
Top bedrijf!
Nicole de Baat
Nicole de Baat
Trots op onze nieuwe website! Zizonu is een laagdrempelige partner voor het bouwen van je website. Hij neemt je goed mee in het proces en geeft je hiervoor ook de tijd en ruimte. Dank je wel Eric voor de vakkundige begeleiding, namens gezondheidscentrum Wijchen, Fysio- en Manuele Therapie Baat, Nicole de Baat