Webdesign & SEO Wijchen

Volgens veel ondernemers uit Wijchen het best beoordeelde webdesign bureau voor vindbaarheid en websiteontwikkeling. Maak een afspraak op locatie Bijsterhuizen.

×

All in website

Een All in website is een complete business of personal website. Hierbij is inbegrepen:
 • Lay-out op maat
 • Ongelimiteerd aantal pagina's
 • Eerste 8 pagina's door ons gebouwd
 • Zelf aan te passen
 • Mobile first webdesign
 • Gebouwd om te ranken in Google!
 • Onbeperkt uit te breiden
 • En nog meer >>

€ 1050,-

Maak een afspraak
×

Website op maat

Wanneer je een website op maat laat bouwen kun je denken aan een uitgebreidere website met een unieker design of specifieke functionaliteiten. Zoals bijvoorbeeld een:
 • One page website v.a. € 450,-
 • Premium corporate website v.a. € 2750,-
 • Webshop v.a. € 2399,-
 • LIMS of directory (listing) website v.a. € 2750,-
Maak een afspraak
×

Online marketing

Jouw online marketing strategie start bij het hebben van een goede website, maar stopt daar natuurlijk niet bij. Om jouw business te laten groeien is het belangrijk om na te denken over:
 • SEO (zoekmachine optimalisatie)
 • SEA (Google Ads campagnes)
 • CRO (conversie optimalisatie)
 • Automation (E-mail marketing)
 • Social media
Maak een afspraak

Wat krijg je?

Business of personal website

Een All-in website is een complete website die zowel voor zakelijke als persoonlijke doeleinden kan worden gebruikt.

Layout op basis van huisstijl

Op basis van jouw design wensen maken wij een uniek ontwerp voor je. Hierbij nemen wij belangrijke elementen van jouw huisstijl, logo of gewenste lettertype over. Ook zorgen we ervoor dat het design goed bij jouw foto's past.

Onbeperkt aantal webpagina’s

Wij bouwen de eerste 8 pagina's voor je en daarna kun je zelf makkelijk een ongelimiteerd aantal webpagina's dupliceren of opnieuw aanmaken. Bij een duplicaat wordt de huidige opmaak behouden en hoef je alleen nog maar de teksten en afbeeldingen te wijzigen. Zo kun je snel nieuwe content creëren.

Makkelijk aanpassen

Met de Divi builder heb je de beste visual builder in huis die er op het moment is. Je kunt gemakkelijk zelf je teksten, afbeeldingen, kleuren en zelfs element posities wijzigen.

Professionele stockfoto's

Heb je nog geen professionele foto's laten maken? Wij gebruiken mooie branchegerelateerde stockfoto's die goed passen bij jouw bedrijf. Uiteraard inclusief licentierechten, zodat je je geen zorgen hoeft te maken om copyright schendingen.

Mobile first webdesign

Uiteraard zijn al onze websites mobiel vriendelijk, maar we gaan nog een stapje verder. Het webdesign voor de mobiele telefoon zal worden ontworpen om de gebruiksvriendelijkheid op de mobiele telefoon naar een nog hoger niveau te tillen.

Zo weten jouw bezoekers gemakkelijk hun weg te vinden op jouw website. Dit is uiteindelijk ook weer erg belangrijk voor je SEO!

Gebouwd om te ranken

Vanaf de eerste opzet houden wij al rekening met alle vereisten die nodig zijn om jouw website hoog te laten ranken in Google.

Denk hierbij aan technische aspecten, zoals een snelle hosting, verschillende caching methodes en een slimme inzet van programmeer codes.

Ook op het gebied van content houden we rekening met de SEO richtlijnen. Zoals een optimale menu en navigatie indeling, een logische interne link structuur en gebruiksvriendelijke paginastructuren.

SEO optimalisatie

Je SEO optimalisatie begint bij het hebben van een technisch goede website.

In eerste instantie moet je homepagina natuurlijk goed gevonden worden in Google! Als mensen jouw bedrijfsnaam invoeren in de zoekmachine, dan wil je dat jouw website bovenaan op de eerste pagina komt!

Om dat te bereiken zorgen we voor een goede pagina-indeling en tekststructuur. Ook comprimeren we afbeeldingen en wordt jouw homepagina van de juiste title tag en meta description voorzien.

Met de meegeleverde SEO module kun je ook zelf makkelijk zoekwoorden toevoegen aan webpagina's. De module geeft dan precies aan wat je nog kunt verbeteren aan de content, zodat je webpagina nog beter kan worden gevonden in Google.

Ook kun je zelf bepalen hoe jouw zoekresultaat er in Google uit komt te zien.

Om je gehele website op verschillende zoekwoorden goed te laten ranken bieden wij ook aanvullende SEO diensten aan.

De beste plug-ins

Wij installeren een handige SEO plug-in en een belangrijke beveiligingsplug-in voor je.

Meer dan 35 modules

Er zijn meer dan 35 geïntegreerde modules beschikbaar voor gebruik. Met een paar drukken op de muisknop maak je bijvoorbeeld makkelijk een foto galerij, een foto slider, een accordeon, social media knoppen, een contactformulier of iets anders aan.

Altijd uit te breiden

Wat heel belangrijk is om te weten is dat je een All in WordPress website in een later stadium altijd kunt uitbreiden. Zo kun je starten met een simpele blog website en deze later uitbouwen tot een webshop of misschien wel een learning management system.

Integratie met Google tools

Google Analytics en Google Search Console zijn onmisbaar voor het bijhouden van jouw website statistieken. Voor als je onder andere wilt weten hoeveel bezoekers jouw website trekt, via welk kanaal ze binnen komen, hoe lang ze blijven en welke zoekwoorden ze hebben ingetypt om jouw website te vinden.

Deze integratie is makkelijk te bewerkstelligen.

Koppeling met Social media

Met deze module zorg je voor meer volgers van jouw Social Media pagina's. Ook kunnen bezoekers gemakkelijk belangrijke content van jouw website direct op hun tijdlijn delen.

E-mail marketing ready

Heb je een nieuwsbrief provider? Dan integreren wij een aanmeldformulier op de website. Zo zorg je direct voor meer abonnees.

Hosting en onderhoud €13,72 per maand

In een hosting en onderhoud pakket zit webhosting, 1 .nl domeinnaam, automatische updates en maandelijkse back-ups.

Ook bieden wij voor dit bedrag WhatsApp service of instructievideo's aan voor als je er niet uit komt! Wil je meer weten over dit pakket? Bekijk dan alle informatie over ons hosting en onderhoud pakket.

Een website laten maken die goed gevonden wordt in de regio Wijchen?

SEO webdesign WijchenEen website die zowel landelijk als lokaal goed gevonden wordt in Google — Het liefst wil je helemaal bovenaan komen in de zoekresultaten. Vooral wanneer er gezocht wordt op relevante zoekwoorden!

Goed dat ons webdesign bureau jou hierbij kan helpen! Een leuke website bouwen kan iedere webdesigner uit Wijchen. Een website bouwen die ook goed gevonden wordt in Google is een stuk lastiger.

Sommige website bouwers hebben helaas niet veel kaas gegeten van zoekmachine optimalisatie en focussen zich alleen maar op het design. Dat is natuurlijk zonde! Je laat dan een hoop kansen liggen.

Gelukkig zijn wij expert in zoekmachine optimalisatie! Wanneer onze webdesigner jouw website bouwt, dan houdt hij altijd rekening met alle belangrijke SEO-richtlijnen. Dat zijn er heel wat (meer dan 200). Het is dan ook een uitdaging om deze richtlijnen zo goed mogelijk in het webdesign te verwerken. Het gaat tegenwoordig niet meer alleen maar om het toevoegen van een paar zoekwoorden in de tekst. Het gaat steeds meer om de samenhang tussen de techniek, de content en het aantal backlinks die naar jouw website verwijzen.

Daarbij is het heel belangrijk om te weten hoe jouw klant denkt. Met welk doel komt hij of zij eigenlijk naar jouw website? Is diegene op zoek naar specifieke informatie? Wil diegene een aankoop verrichten? Krijgt diegene wel een antwoord op zijn vraag? Dit zijn allemaal vragen waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Met kennis, ervaring en specifieke onderzoeksresultaten kunnen wij hier goed op inspelen. Zo kunnen wij (samen met jou) betere content voor jouw website maken. Een juiste inhoud zorgt er uiteindelijk voor dat je meer waardevolle bezoekers naar je website krijgt.

"Website bouwer én SEO specialist"

Een website bouwer met kennis van SEO zaken? Die vind je wel, maar het zijn er helaas niet veel. Hoe weet je nu of een webbouwer ook echt een SEO-specialist is? Nou, dat is simpel natuurlijk. Je kunt in eerste instantie testen of de website van de betreffende webbouwer zelf ook goed gevonden wordt. In het geval van de webpagina waar je nu naar kijkt, zou je eens kunnen Googelen op de zoekwoorden: ‘website laten bouwen Wijchen‘ of ‘webdesigner Wijchen‘. Komt deze webpagina dan tevoorschijn op de eerste pagina van Google? Dan weet je dat onze webbouwers verstand van zaken hebben. Twijfel je nog? Bekijk dan ook de andere resultaten uit ons portfolio.

7 redenen om te kiezen voor zizonu ..

 1. WordPress webdesigner én SEO specialist voor de omgeving Wijchen
 2. Ook toppers in conversieoptimalisatie!
 3. Wij denken mee vanuit de markt
 4. Optimale WordPress hosting
 5. Uitleg video’s en ondersteuning op maat!
 6. Bereikbaar via WhatsApp, zelfs in het weekend!
 7. Kennis over heel veel online marketing tools

Prijzen en pakketten:

All in website

Een complete website laten bouwen? Inclusief:

 • Ongeveer 8 pagina's
 • SEO ready en mobiel vriendelijk design
 • Design op maat en naar huisstijl
 • Meer dan 35 handige modules
 • CMS om alles zelf aan te kunnen passen
 • En nog veel meer ...

Prijs: 1575,-

Website op maat

Een grotere of juist kleinere website nodig? Wij bouwen o.a.:

 • Webshops
 • Membership platforms
 • Cursus en learning sites (LMS)
 • Verhuur sites (listing sites)
 • One page websites
 • En nog meer ...

Prijs: 450,- tot ...

SEO diensten

Jouw website hoger laten ranken in Google? Onze SEO specialisaties:

 • Zoekwoordenonderzoek
 • Mindmapping
 • Snelheidsoptimalisatie
 • Content creatie
 • Backlink onderzoek
 • En nog veel meer ...

Prijs: 99,- tot 999,-

⇢ Afgeronde projecten uit de omgeving Wijchen

Onze webbouwer heeft al heel wat SEO en webdesign projecten in Wijchen afgerond. Onze klanten komen uit verschillende wijken, zoals Achterlo, De Woezik, Zuid, Kerkeveld, West, Noord en natuurlijk het Centrum. Het gaat om klanten uit verschillende branches. Zoals onder andere schoonheidsspecialisten, vastgoed bedrijven, adviesbureaus, trainingsbureaus, schoonmaakorganisaties, detailhandels, online dienstverleners en nog meer.

Bekijk ook even andere afgeronde projecten in ons portfolio.

Wat doen we nog meer?

Naast dat onze webdesigner websites bouwt en deze beter vindbaar maakt in Google, verzorgen wij ook andere SEO diensten op maat. Daarnaast kun je bij ons ook terecht om jouw logo of huisstijl te laten ontwerpen, jouw visitekaartjes te laten drukken of jouw social media campagne te laten plannen. Bekijk hier meer informatie over alle diensten.

Stel je vraag of neem nu contact op!

Bel, WhatsApp, E-mail ons of maak een afspraak om langs te komen op ons bezoekadres:

zizonu | webbureau
Bijsterhuizen 24-14
6604 LL Wijchen

T: +316 1940 6075
E: sales@zizonu.nl

Wil je liever ergens anders afspreken, zoals in Nijmegen of Arnhem? Geef dit dan aan in het formulier.

7 + 10 =

Pin It on Pinterest