Webdesign & SEO Wijchen

Volgens veel ondernemers uit Wijchen het best beoordeelde webdesign bureau voor vindbaarheid en websiteontwikkeling. Gevestigd op Bijsterhuizen. Maak en afspraak of bekijk prijzen en pakketten.

Prijzen en pakketten

Een website laten maken die goed gevonden wordt in de regio Wijchen?

SEO webdesign WijchenEen website die zowel landelijk als lokaal goed gevonden wordt in Google — Het liefst wil je helemaal bovenaan komen in de zoekresultaten. Vooral wanneer er gezocht wordt op relevante zoekwoorden!

Goed dat ons webdesign bureau jou hierbij kan helpen! Een leuke website bouwen kan iedere webdesigner uit Wijchen. Een website bouwen die ook goed gevonden wordt in Google is een stuk lastiger. Sommige website bouwers hebben helaas niet veel kaas gegeten van zoekmachine optimalisatie en focussen zich alleen maar op het design. Dat is natuurlijk zonde! Je laat dan een hoop kansen liggen. Gelukkig zijn wij expert in zoekmachine optimalisatie! Wanneer onze webdesigner jouw website bouwt, dan houdt hij altijd rekening met alle belangrijke SEO-richtlijnen. Dat zijn er heel wat (meer dan 200). Het is dan ook een uitdaging om deze richtlijnen zo goed mogelijk in het webdesign te verwerken. Het gaat tegenwoordig niet meer alleen maar om het toevoegen van een paar zoekwoorden in de tekst. Het gaat steeds meer om de samenhang tussen de techniek, de content en het aantal backlinks die naar jouw website verwijzen.

Daarbij is het heel belangrijk om te weten hoe jouw klant denkt. Met welk doel komt hij of zij eigenlijk naar jouw website? Is diegene op zoek naar specifieke informatie? Wil diegene een aankoop verrichten? Krijgt diegene wel een antwoord op zijn vraag? Dit zijn allemaal vragen waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Met kennis, ervaring en specifieke onderzoeksresultaten kunnen wij hier goed op inspelen. Zo kunnen wij (samen met jou) betere content voor jouw website maken. Een juiste inhoud zorgt er uiteindelijk voor dat je meer waardevolle bezoekers naar je website krijgt.

"Een website bouwer én SEO specialist"

Een website bouwer met kennis van SEO zaken? Die vind je wel, maar het zijn er helaas niet veel. Hoe weet je nu of een webbouwer ook echt een SEO-specialist is? Nou, dat is simpel natuurlijk. Je kunt in eerste instantie testen of de website van de betreffende webbouwer zelf ook goed gevonden wordt. In het geval van de webpagina waar je nu naar kijkt, zou je eens kunnen Googelen op de zoekwoorden: ‘website laten bouwen Wijchen‘ of ‘webdesigner Wijchen‘. Komt deze webpagina dan tevoorschijn op de eerste pagina van Google? Dan weet je dat onze webbouwers verstand van zaken hebben. Twijfel je nog? Bekijk dan ook de andere resultaten uit ons portfolio.

... 7 redenen om te kiezen voor zizonu ...

 1. WordPress webdesigner én SEO specialist voor de omgeving Wijchen
 2. Ook toppers in conversieoptimalisatie!
 3. Wij denken mee vanuit de markt
 4. Optimale WordPress hosting
 5. Uitleg video’s en ondersteuning op maat!
 6. Bereikbaar via WhatsApp, zelfs in het weekend!
 7. Kennis over heel veel online marketing tools

Stel je vraag of neem nu contact op!

Bel, WhatsApp, E-mail ons of maak een afspraak om langs te komen.

Ons bezoekadres:

zizonu | webbureau
Bijsterhuizen 24-14
6604 LL Wijchen

T: +316 1940 6075
E: sales@zizonu.nl

Wil je liever ergens anders afspreken, zoals in Nijmegen of Arnhem? Geef dit dan aan in het formulier.

13 + 2 =

Prijzen en pakketten:

All in website

Een complete website laten bouwen? Inclusief:

 • Ongeveer 8 pagina's
 • SEO ready en mobiel vriendelijk design
 • Design op maat en naar huisstijl
 • Meer dan 35 handige modules
 • CMS om alles zelf aan te kunnen passen
 • En nog veel meer ...

Prijs: 1080,-

Website op maat

Een grotere of juist kleinere website nodig? Wij bouwen o.a.:

 • Webshops
 • Membership platforms
 • Cursus en learning sites (LMS)
 • Verhuur sites (listing sites)
 • One page websites
 • En nog meer ...

Prijs: 359,- tot ...

SEO diensten

Jouw website hoger laten ranken in Google? Onze SEO specialisaties:

 • Zoekwoordenonderzoek
 • Mindmapping
 • Snelheidsoptimalisatie
 • Content creatie
 • Backlink onderzoek
 • En nog veel meer ...

Prijs: 99,- tot 999,-

⇢ Afgeronde projecten uit de omgeving Wijchen

Onze webbouwer heeft al heel wat SEO en webdesign projecten in Wijchen afgerond. Onze klanten komen uit verschillende wijken, zoals Achterlo, De Woezik, Zuid, Kerkeveld, West, Noord en natuurlijk het Centrum. Het gaat om klanten uit verschillende branches. Zoals onder andere schoonheidsspecialisten, vastgoed bedrijven, adviesbureaus, trainingsbureaus, schoonmaakorganisaties, detailhandels, online dienstverleners en nog meer.

Bekijk ook even andere afgeronde projecten in ons portfolio.

Wat doen we nog meer?

Naast dat onze webdesigner websites bouwt en deze beter vindbaar maakt in Google, verzorgen wij ook andere SEO diensten op maat. Daarnaast kun je bij ons ook terecht om jouw logo of huisstijl te laten ontwerpen, jouw visitekaartjes te laten drukken of jouw social media campagne te laten plannen. Bekijk hier meer informatie over alle diensten.

Pin It on Pinterest