Een webbureau op 7 minuten rijafstand van het Kasteel van Wijchen.

Jouw webdesigner uit Wijchen

Een webdesigner uit de omgeving. Altijd handig om even snel dingen te bespreken.

zizonu reviews

Wat is er mogelijk?

In principe is er veel mogelijk. Van website installatie of doe-het-zelfpakket tot aan een volledige website op maat. Wil je liever een webshop laten bouwen? Dat kan ook!

Belangrijk om te weten is dat al onze websites zijn inbegrepen met:

Webpagina's door ons gemaakt

Wij bouwen een aantal pagina’s voor je en daarna kun je zelf makkelijk een ongelimiteerd aantal webpagina’s dupliceren of opnieuw aanmaken.

Ongelimiteerd extra webpagina’s

Je kunt een ongelimiteerd aantal webpagina’s dupliceren of opnieuw aanmaken. Bij een duplicaat wordt de huidige opmaak behouden en hoef je alleen nog maar de teksten en afbeeldingen te wijzigen. Zo kun je snel nieuwe content creëren.

Makkelijk zelf aanpassen en toevoegen

WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. Wij werken altijd met de beste tools.

Met de Divi builder heb je de beste visual builder in huis die er op het moment is. Je kunt gemakkelijk zelf je teksten, afbeeldingen, kleuren en zelfs element posities wijzigen.

Design met professionele stockfoto's

Heb je nog geen professionele foto’s laten maken? Wij gebruiken mooie branchegerelateerde stockfoto’s die goed passen bij jouw bedrijf. Uiteraard inclusief licentierechten, zodat je je geen zorgen hoeft te maken om copyright schendingen.

Mobile first webdesign

Uiteraard zijn al onze websites mobiel vriendelijk, maar we gaan nog een stapje verder. Het webdesign voor de mobiele telefoon zal worden ontworpen om de gebruiksvriendelijkheid op de mobiele telefoon naar een nog hoger niveau te tillen.

Zo weten jouw bezoekers gemakkelijk hun weg te vinden op jouw website. Dit is uiteindelijk ook weer erg belangrijk voor je SEO!

Gebouwd om te ranken in Google (SEO)

Vanaf de eerste opzet houden wij al rekening met alle vereisten die nodig zijn om jouw website hoog te laten ranken in Google.

Denk hierbij aan technische aspecten, zoals een snelle hosting, verschillende caching methodes en een slimme inzet van programmeer codes.

Ook op het gebied van content houden we rekening met de SEO richtlijnen. Zoals een optimale menu en navigatie indeling, een logische interne link structuur en gebruiksvriendelijke paginastructuren.

SEO optimalisatie

Je SEO optimalisatie begint bij het hebben van een technisch goede website.

In eerste instantie moet je homepagina natuurlijk goed gevonden worden in Google! Als mensen jouw bedrijfsnaam invoeren in de zoekmachine, dan wil je dat jouw website bovenaan op de eerste pagina komt!

Om dat te bereiken zorgen we voor een goede pagina-indeling en tekststructuur. Ook comprimeren we afbeeldingen en wordt jouw homepagina van de juiste title tag en meta description voorzien.

Met de meegeleverde SEO module kun je ook zelf makkelijk zoekwoorden toevoegen aan webpagina’s. De module geeft dan precies aan wat je nog kunt verbeteren aan de content, zodat je webpagina nog beter kan worden gevonden in Google.

Ook kun je zelf bepalen hoe jouw zoekresultaat er in Google uit komt te zien.

Om je gehele website op verschillende zoekwoorden goed te laten ranken bieden wij ook aanvullende SEO diensten aan.

Meer dan 35 geïntegreerde modules

Er zijn meer dan 35 geïntegreerde modules beschikbaar voor gebruik. Met een paar drukken op de muisknop maak je bijvoorbeeld makkelijk een foto galerij, een foto slider, een accordeon, social media knoppen, een contactformulier of iets anders aan.

Koppeling met jouw social media platforms

Met deze module zorg je voor meer volgers van jouw Social Media pagina’s. Ook kunnen bezoekers gemakkelijk belangrijke content van jouw website direct op hun tijdlijn delen.

Opt-in koppeling met jouw e-mail marketing provider

Heb je een nieuwsbrief provider? Dan integreren wij een aanmeldformulier op de website. Zo zorg je direct voor meer abonnees.

Onbeperkt uit te breiden

Wat heel belangrijk is om te weten is dat je een WordPress website in een later stadium altijd kunt uitbreiden. Zo kun je starten met een simpele blog website en deze later uitbouwen tot een webshop of misschien wel een learning management system.

Wat zijn de kosten?

Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden. Een Website laten maken kan al vanaf 695,-.

Waarom zizonu?

Wij letten op de techniek ÉN het UX design.

5 redenen om te kiezen voor zizonu:

  1. Goed scorende websites
  2. Technisch geoptimaliseerd
  3. Webdesign specialist. Ook in vindbaarheid
  4. Video ondersteuning op afstand
  5. High performance hosting

Onze werkwijze

Wanneer je een website door ons wilt laten maken, dan nemen wij contact met je op om alle mogelijkheden door te spreken. Je geeft aan ons enkele websites door die je mooi vindt, zodat wij weten welke kant je op wilt. Ook willen we graag weten of je teksten en foto’s kunt aanleveren. Wij kunnen je daar eventueel bij helpen.

Als eerst registreren we het domeinnaam en zetten we de hosting klaar. Vervolgens verzorgen we de overeenkomst en vragen we een aanbetaling op de factuur voordat we starten met bouwen. Na de eerste opzet volgt een feedbackronde. Daarna wordt de website afgebouwd en volgt de online oplevering en aanmelding bij Google.

Gemiddeld duurt het ongeveer 4 weken voordat de website wordt opgeleverd.

Een website laten maken die goed gevonden wordt in de regio Wijchen?

Een website die zowel landelijk als lokaal goed gevonden wordt in Google — Het liefst wil je helemaal bovenaan komen in de zoekresultaten. Vooral wanneer er gezocht wordt op relevante zoekwoorden!

Goed dat ons webdesign bureau jou hierbij kan helpen! Een leuke website bouwen kan iedere webdesigner uit Wijchen. Een website bouwen die ook goed gevonden wordt in Google is een stuk lastiger.

Sommige website bouwers hebben helaas niet veel kaas gegeten van zoekmachine optimalisatie en focussen zich alleen maar op het design. Dat is natuurlijk zonde! Je laat dan een hoop kansen liggen.

Gelukkig zijn wij expert in zoekmachine optimalisatie! Wanneer onze webdesigner jouw website bouwt, dan houdt hij altijd rekening met alle belangrijke SEO-richtlijnen. Dat zijn er heel wat (meer dan 200). Het is dan ook een uitdaging om deze richtlijnen zo goed mogelijk in het webdesign te verwerken. Het gaat tegenwoordig niet meer alleen maar om het toevoegen van een paar zoekwoorden in de tekst. Het gaat steeds meer om de samenhang tussen de techniek, de content en het aantal backlinks die naar jouw website verwijzen.

Daarbij is het heel belangrijk om te weten hoe jouw klant denkt. Met welk doel komt hij of zij eigenlijk naar jouw website? Is diegene op zoek naar specifieke informatie? Wil diegene een aankoop verrichten? Krijgt diegene wel een antwoord op zijn vraag? Dit zijn allemaal vragen waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Met kennis, ervaring en specifieke onderzoeksresultaten kunnen wij hier goed op inspelen. Zo kunnen wij (samen met jou) betere content voor jouw website maken. Een juiste inhoud zorgt er uiteindelijk voor dat je meer waardevolle bezoekers naar je website krijgt.

“Website bouwer én SEO specialist”

Een website bouwer met kennis van SEO zaken? Die vind je wel, maar het zijn er helaas niet veel. Hoe weet je nu of een webbouwer ook echt een SEO-specialist is? Nou, dat is simpel natuurlijk. Je kunt in eerste instantie testen of de website van de betreffende webbouwer zelf ook goed gevonden wordt. In het geval van de webpagina waar je nu naar kijkt, zou je eens kunnen Googelen op de zoekwoorden: ‘website laten bouwen Wijchen‘ of ‘webdesigner Wijchen‘. Komt deze webpagina dan tevoorschijn op de eerste pagina van Google? Dan weet je dat onze webbouwers verstand van zaken hebben. Twijfel je nog? Bekijk dan ook de andere resultaten uit ons portfolio.

Afgeronde projecten in Wijchen

Onze webbouwer heeft al heel wat SEO en webdesign projecten in Wijchen afgerond. Onze klanten komen uit verschillende wijken, zoals Achterlo, De Woezik, Zuid, Kerkeveld, West, Noord en natuurlijk het Centrum. Het gaat om klanten uit verschillende branches. Zoals onder andere schoonheidsspecialisten, vastgoed bedrijven, adviesbureaus, trainingsbureaus, schoonmaakorganisaties, detailhandels, online dienstverleners en nog meer.

Bekijk ook even andere afgeronde projecten in ons portfolio.

Wat doen we nog meer?

Naast dat onze webdesigner websites bouwt en deze beter vindbaar maakt in Google, verzorgen wij ook andere online marketing diensten op maat.

Daarnaast kun je bij ons ook terecht om jouw logo of huisstijl te laten ontwerpen of jouw visitekaartjes te laten drukken.

Bekijk hier alle diensten.

Stel je vraag of neem nu contact op!

Bel, WhatsApp, E-mail ons of maak een afspraak om langs te komen op ons bezoekadres.

Wil je liever ergens anders afspreken, zoals in Nijmegen of Arnhem? Geef dit dan aan in het formulier.

1 + 9 =

Bestel | Basis | €15,50

Klik hier voor meer info of hulp bij dit formulier

Bank verificatie
We vragen je om een bedrag van 0,10 cent over te maken om je bank en IBAN te verifiëren.

Wanneer je de bestelling hebt geplaatst zul je een bevestiging van de overeenkomst ontvangen. Het termijnbedrag wordt aan het einde van de maand afgeschreven van het IBAN dat je hier hebt gebruikt.

Om je website te koppelen vragen wij jou om de inloggevevens door te sturen. Lees in de bevestigingsmail hoe je dat het beste kunt doen.

Facturatie en duur overeenkomst
Je ontvangt maandelijks een BTW factuur en kunt het pakket maandelijks per e-mail of WhatsApp opzeggen.

Nog steeds vragen?
Stuur een WhatsApp bericht naar: +316 1940 6075