Webshop basis

Laat een webshop bouwen waarmee je direct je producten of diensten online mee kunt gaan aanbieden. Een die technisch goed in elkaar steekt en waarmee je makkelijk kunt opschalen.

Wanneer wij een webshop voor je bouwen, maken wij gebruik van WooCommerce. Dat is een uitgebreide webshop integratie binnen het WordPress CMS. Het voordeel van WooCommerce ten opzichte van SAAS platforms (zoals Shopify), is dat je niet afhankelijk bent van het platform. De webshop is volledig onafhankelijk gebouwd en blijft dus altijd in jouw bezit.

Lees meer

Hier komt eventueel wat meer tekst en uitleg …

Mobiel vriendelijk design op maat

Wij dragen zorg voor een mobiel vriendelijk design op maat.

Onbeperkt aantal producten

Je kunt een oneindig aantal producten toevoegen aan jouw webshop. Let er wel op dat een grotere database meer serverkracht nodig heeft, maar ook dat kunnen we voor je inregelen.

Verzendinstellingen

Stel verzendzones in en bepaal wat de verzendkosten zijn. Dit kan ook per product worden bepaald. Ook is het mogelijk om gratis verzending aan te bieden bij bestedingen boven een bepaald bedrag.

Klant order systeem

In de backend van jouw webshop wordt er een geheel geautomatiseerd klant- / ordersysteem geïntegreerd. Wanneer de klant iets op jouw webshop koopt, dan worden alle klant- en bestelgegevens in de database opgeslagen. Daarna wordt er automatisch een orderbevestiging naar jou en naar de klant gestuurd. Zo weet je precies wanneer je het product kan gaan verzenden.

Bestel bevestigingen

Er worden automatisch bestelbevestigingen gestuurd naar jou en naar de klant.

Alle bekende betaalmethodes

Alle nationale en internationale betaalmethodes kunnen worden geïntegreerd. Denk hierbij aan iDEAL, bankoverschrijving, PayPal, Creditcard, Klarna, Bancontact, Sofort, GiroPay en nog veel meer!

BTW calculatie

Verkoop je producten of diensten aan de zakelijke markt? Dan kun je BTW tarieven instellen, zodat het systeem automatisch producten excl. BTW laat zien.

Kortingscodes

Maak zelf kortingscodes aan om je producten (tijdelijk) te promoten.

Omzet analytics

In de backend worden automatisch rapporten bijgehouden van het aantal verkochte producten per periode. Zo kun je deze gegevens weer gebruiken in je boekhouding.

SEO ready

Vanaf de eerste opzet houden wij al rekening met alle SEO richtlijnen die nodig zijn om jouw website hoog te laten ranken in Google.

In eerste instantie moet je homepagina natuurlijk goed gevonden worden in Google! Als mensen jouw bedrijfsnaam invoeren in de zoekmachine, dan wil je dat jouw website bovenaan op de eerste pagina komt!

Om dat te bereiken zorgen we voor een gebruiksvriendelijke pagina-indeling en een goede tekststructuur. Ook houden we rekening met een optimale menu en navigatie indeling en een logische interne link structuur.

We comprimeren afbeeldingen en jouw homepagina wordt van de juiste title tag en meta description voorzien.

Met de meegeleverde SEO module kun je ook zelf makkelijk zoekwoorden toevoegen aan webpagina’s. De module geeft dan precies aan wat je nog kunt verbeteren aan de content, zodat je webpagina nog beter kan worden gevonden in Google.

Ook kun je zelf bepalen hoe jouw zoekresultaat er in Google uit komt te zien.

Om je gehele website op verschillende zoekwoorden goed te laten ranken bieden wij ook aanvullende SEO diensten aan.