Webshop Op Maat

Heb je speciale wensen of functionaliteiten waaraan jouw webshop moet voldoen? Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor je bouwen.

Wij bouwen webshops voor producten, diensten, downloadbare producten, abonnementen, gepersonaliseerde producten, etc.

Lees meer

Hier komt eventueel wat meer tekst en uitleg …

Complexe producten

Heb je complexere producten die je wilt verkopen, zoals virtuele producten of variabele producten in combinatie met een dienst (zoals een abonnement)? Dan kunnen we dat goed voor je inregelen.

Gepersonaliseerde producten

Verkoop je gepersonaliseerde producten, zoals T shirts of geboortekaartjes? Dan is het belangrijk dat jouw klanten makkelijk zelf een ontwerp kunnen toevoegen en bestellen via jouw webshop.

Boekingsmodules

Verhuur je producten, auto’s of huizen? Dan is een boekingsmodule iets voor jou.

Ook voor het maken van online afspraken voor een salon, psychologenpraktijk of iets anders kan een boekingsformulier gewenst zijn.

De boekingsmodule kan dan gekoppeld worden aan jouw webshop, zodat men direct een (aan)betaling kan verrichten.

Abonnementen

Verkoop je abonnement? Dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk geautomatiseerd hebben. Van het moment van aankoop tot aan de (maandelijkse) terugkerende betaling en facturatie.

Geavanceerde (zoek)filters

Heb je een groot assortiment? Dan kan je de gebruiksvriendelijkheid van jouw webshop vergroten door een geavanceerde productfilter te gebruiken. Hiermee kunnen jouw bezoekers gericht op zoek gaan naar het product dat ze nodig hebben. Dit doen ze door specifieke eigenschappen van dat product te selecteren. 

Bestel en afhaal/bezorg systemen

Denk hierbij aan bestel en afhaalsystemen voor (afhaal) restaurants, lunchrooms, cateraars, bakkers, vishandels, etc.