Webdesigner
uit Wijchen nodig?

Ons webbureau levert webdesigners uit de omgeving Wijchen. Handig voor afspraken op locatie.

Wat is er mogelijk?

In principe is er veel mogelijk wanneer je een website wilt laten maken. Van website installatie of doe-het-zelfpakket tot aan een volledige website op maat. Ook kun je door ons een webshop laten bouwen.

lees meer ..

Een website laten maken met een professioneel en technisch hoogstaand (mobiel) design?

Zizonu is een webbureau in Wijchen dat zich richt op het leveren van hoogwaardige en professionele webdesign oplossingen. Ons doel is om jouw online aanwezigheid te verbeteren door middel van prachtig ontworpen websites die ook nog eens geoptimaliseerd zijn voor Google.

Onze webdesigners hebben uitgebreide ervaring in het ontwerpen van (op maat gemaakte) websites die zijn ontworpen om jouw bedrijf te vertegenwoordigen en te onderscheiden van de concurrentie. We streven ernaar om jouw website aantrekkelijk te maken voor jouw doelgroep en we doen er alles aan om de juiste boodschap over te brengen naar jouw klanten.

Onze websites worden gebouwd met de beste tools en we leggen de nadruk op innoverende technieken. Alleen op die manier kunnen we hoogstaande websites bouwen. Denk hierbij aan premium plug-ins, optimalisatie modules, geavanceerde caching methodes en een makkelijk CMS.

Daarnaast werken we met betrouwbare beveiligingstechnieken en premium onderhoudspakketten om ervoor te zorgen dat jouw website niet crasht of gehackt wordt.

Ook vinden wij het belangrijk om goed na te denken over alle belangrijke SEO-richtlijnen die ervoor zorgen dat een website goed gevonden wordt in Google. Een leuke website bouwen kan iedere webdesigner uit Wijchen. Een website bouwen die ook goed gevonden wordt is een stuk lastiger. Het is dan ook een uitdaging om deze richtlijnen zo goed mogelijk in het webontwerp te verwerken. Het gaat tegenwoordig niet meer alleen maar om het toevoegen van een paar zoekwoorden in de tekst. Het gaat juist meer om de samenhang tussen de techniek, de content en het aantal backlinks die naar jouw website verwijzen.

Al met al zijn wij een webbureau dat met je meedenkt. Wat is jouw doel en doelgroep? Hoe denkt jouw bezoeker? Hoe kun je daar het beste op inspelen? Hoe maak je van jouw leads klanten? Dit zijn vragen waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Zo kunnen wij (samen met jou) voor de beste gebruikerservaring op jouw website zorgen.

Website laten maken door een webdesigner in Wijchen? Dat kan door webbureau zizonu.

Wanneer wij een website voor je bouwen houden we rekening met alle belangrijke eigenschappen waaraan deze moet voldoen.

Website zelf makkelijk aanpassen? Laat een website maken door zizonu.

Makkelijk zelf aanpassen

WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. Wij werken altijd met de beste tools.

Met de Divi builder heb je de beste visual builder in huis die er op het moment is. Je kunt gemakkelijk zelf teksten, afbeeldingen, kleuren en element posities binnen het webontwerp wijzigen.

SEO in Wijchen laten doen door zizonu?

Gebouwd om te ranken in Google (SEO)

Vanaf de eerste opzet houden wij al rekening met alle SEO richtlijnen die nodig zijn om jouw website hoog te laten ranken in Google.

Denk hierbij aan snelle laadtijden door caching technieken, goede content indeling en een logische interne link structuur.

Mobile first webdesign laten maken? Dat kan door zizonu.

Mobiel vriendelijk webdesign

Uiteraard zijn al onze websites mobiel vriendelijk, maar we gaan nog een stapje verder. Het webdesign zal de gebruiksvriendelijkheid voor de mobiele telefoon naar een nog hoger niveau te tillen.

Dit is uiteindelijk erg belangrijk voor je SEO!

Social media volg- en share buttons op de website laten plaatsen? Dat kan door zizonu.

Social media platform integratie

Met deze module zorg je voor meer volgers van jouw Social Media pagina’s. Wil je dat jouw bezoekers gemakkelijk belangrijke content van jouw website direct op hun tijdlijn kunnen delen? Dan kunnen we dat voor je instellen.

Nieuwsbrieven versturen? Verzamel e-mailadressen via je website. Laat een opt-in formulier instellen door zizonu.

Opt-in koppeling voor nieuwsbrieven

Heb je een nieuwsbrief provider? Dan integreren wij een aanmeldformulier op de website. Zo stimuleer je bezoekers om zich in te schrijven voor jouw nieuwsbrief en zorg je direct voor meer abonnees.

zizonu maakt websites die onbeperkt uit te breiden zijn.

Onbeperkt uit te breiden

Jouw website is eindeloos uitbreidbaar. Snel nieuwe pagina’s aanmaken of dupliceren is zo gedaan. Ook kun je starten met een simpele blogsite en deze later uitbouwen tot bijvoorbeeld een webshop.

“Website bouwer én Online marketing specialist”

Een website bouwer met kennis van SEO, SEA en CRO zaken? Die vind je wel, maar het zijn er helaas niet veel. Hoe weet je nu of een webbouwer ook echt een SEO-specialist is? Nou, dat is simpel natuurlijk. Je kunt in eerste instantie testen of de website van de betreffende webbouwer zelf ook goed gevonden wordt. In het geval van de webpagina die je nu bezoekt, zou je eens kunnen Googelen op de zoekwoorden: ‘website laten bouwen Wijchen‘ of ‘webdesigner Wijchen‘. Komt deze webpagina dan tevoorschijn op de eerste pagina van Google? Dan weet je dat onze webbouwers verstand van zaken hebben. Twijfel je nog? Bekijk dan ook de andere resultaten uit ons portfolio.

5 redenen om te kiezen voor zizonu:

Goede techniek en UX

We zorgen niet alleen voor een mooie website, maar ook houden we rekening met een technisch snelle website en een verbeterde gebruikerservaring. Dit allemaal ten goede van een betere vindbaarheid van de website in Google.

High performance hosting

Onze hosting omgeving is zo ingericht dat onze websites maximaal kunnen presteren. We werken met de nieuwste PHP versies en geavanceerde caching technieken.

Betaalbaar onderhoud

Wij bieden een betaalbaar onderhoudspakket. Je betaalt alleen voor wat je echt nodig hebt. Hosting, updates, back-ups en wellicht wat extra service.

Specialist in online marketing

Het webontwerp is belangrijk, maar je online marketing strategie ook. Is jouw doel om meer klanten te genereren via het internet? Dan staat jouw website aan de basis van jouw online marketing strategie. Wij helpen je om de verschillende elementen in te richten. Zoals SEO, SEA, CRO, e-mail marketing of social media. Ook zorgen we ervoor dat deze kanalen als een geheel opereren in een wervelende campagne.

Altijd hulp op afstand

Kom je ergens niet uit? Dan is onze helpdesk altijd bereikbaar via WhatsApp. Ook is er de mogelijkheid om te bellen om iets door te geven. Wil je zelf iets aanpassen? Dan sturen wij jou een makkelijke instructievideo zodat je gelijk verder kan.

Werkwijze

1

Kennismaking

Wanneer je een website door ons wilt laten maken, dan nemen wij contact met je op om alle mogelijkheden door te spreken. Je geeft aan ons enkele websites door die je mooi vindt, zodat wij weten welke kant je op wilt. Ook willen we graag weten of je teksten en foto’s kunt aanleveren. Wij kunnen je daar eventueel bij helpen.

2

Bouwen en aanpassen

Nadat we het domein en de hosting omgeving hebben ingericht starten we met bouwen van het concept webontwerp. Na de eerste opzet volgt een feedbackronde. Alle aanpassingen zullen kosteloos verwerkt worden.

3

Facturatie en oplevering

Na de eerste feedbackronde vragen we een aanbetaling op de factuur. Meestal een percentage van het totaalbedrag.

Gemiddeld duurt het ongeveer 4 weken voordat de website wordt opgeleverd.

 

Afgeronde projecten in Wijchen

Onze webbouwer heeft al heel wat webdesign en SEO projecten in Wijchen afgerond. Onze klanten komen uit verschillende wijken, zoals Achterlo, De Woezik, Zuid, Kerkeveld, West, Noord en natuurlijk het Centrum. Het gaat om klanten uit verschillende branches. Zoals onder andere schoonheidsspecialisten, vastgoed bedrijven, adviesbureaus, trainingsbureaus, schoonmaakorganisaties, detailhandels, online dienstverleners en nog meer.

Bekijk ook even andere afgeronde projecten in ons portfolio.

hetbroertje.nl

gezondheidscentrum-wijchen.nl

bulgariainvestltd.com

Een foto van Eric Lenders. Een online marketeer met een wetenschappelijke achtergrond.

Wat doen we nog meer?

Naast dat onze webdesigner websites bouwt en deze beter vindbaar maakt in Google, verzorgen wij ook andere online marketing diensten op maat.

Daarnaast kun je bij ons ook terecht om jouw logo of huisstijl te laten ontwerpen of jouw visitekaartjes te laten drukken.

Bekijk hier een overzicht van al onze diensten. Al met al zorgen wij samen voor:

Meer bezoekers

Meer leads

Meer klanten

Meer omzet

Reviews

Lees hier enkele van onze reviews!
Stefan
Stefan
Een op een sessie gehad voor de webshop, hoe we deze beter vindbaar kunnen maken en hoe we Google Ads kunnen inzetten. Zeer waardevol en uitgebreid, liep zelfs uit. Ook veel goede tips gekregen omtrent conversie optimalisatie. Al met al erg leerzaam en bruikbaar! Nu knallen! Dank je wel en tot snel!
Valantis Drougkas
Valantis Drougkas
Bedankt Eric,we zijn erg blij met jou.We hebben door Eric de gehele website + online marketing laten verzorgen.Vooral SEO heeft hij goed gedaan.We zijn nu al goed vindbaar in Uden met onze nieuwe horeca zaak! Tot snel weer!Valanti’s greekfood in Uden
nermen tayrelhazien
nermen tayrelhazien
Ik heb 2 keer stage gelopen bij Zizonu, en heb zeker geen spijt, want het was een heel leerzame periode voor mij. Ik heb hier heel veel geleerd. Ik heb goed samengewerkt met Zizonu. Veel gehad aan zijn SEO tips om beter vindbaar te worden in Google. Zizonu zet altijd een extra stap om mee te denken als het gaat om online marketing activiteiten voor het MKB. Ik rond deze stage af met meer kennis over alles wat te maken heeft met online marketing. Bedankt Zizonu!
Remko den Dulk
Remko den Dulk
Ik werk al een tijdje samen met Eric (Zizonu) en ik raad het aan! Hij schakelt snel, neemt de tijd om mee te denken als je een probleem hebt en levert goed werk.
Jorick
Jorick
Ik heb veel geleerd over webdesign en online marketing. Met name hoe de website beter gevonden kan worden in Beuningen en omgeving. Echt heel veel aan de SEO video's gehad. Bedankt!
wakka schout
wakka schout
Top service! Fijne samenwerking
Daan Peeters
Daan Peeters
Goed geholpen voor een goede prijs! Sympathieke gast ook!
justin Justin
justin Justin
Top bedrijf!
Nicole de Baat
Nicole de Baat
Trots op onze nieuwe website! Zizonu is een laagdrempelige partner voor het bouwen van je website. Hij neemt je goed mee in het proces en geeft je hiervoor ook de tijd en ruimte. Dank je wel Eric voor de vakkundige begeleiding, namens gezondheidscentrum Wijchen, Fysio- en Manuele Therapie Baat, Nicole de Baat

Contact

Neem contact op of stel je vraag!

Bel

WhatsApp

Email

---

Ons adres:

Bijsterhuizen 24-14
6604 LL Wijchen

Wil je liever op een andere zakelijke locatie afspreken? Zoals Nijmegen, Oss, Arnhem, Beuningen, Malden of Elst. Dan kan dat ook. Heb je zelf een locatie in gedachte? Geef dit dan even door.