Backlink pakket

Heb je een snelle website met goede content? Wordt jouw website nog steeds niet goed gevonden in Google? Dan moeten we wat doen aan je domeinautoriteit. Met een backlink pakket creëren we relevante backlinks op andere sites die naar jouw site verwijzen. Hierdoor wordt jouw website als populair ervaren en zal deze stijgen in de Google-zoekresultaten. 

Lees meer

Hier komt eventueel wat meer tekst en uitleg …

Backlink analyse

We doen eerst analyse naar welke backlinks er op dit moment zijn en welke platforms en websites interessant zijn om te benaderen.

Bedrijvengids registraties

Standaard krijg je van ons een lijst met interessante pagina’s waar je zelf gratis backlinks kunt aanmaken. We zullen in eerste instantie er enkele voor je aanmaken. De rest kun je makkelijk zelf doen.

Eveneens draaien we een backlinkprofiel van je concurrent uit. Dit is een lijst met websites waar jouw concurrent een dofollow of nofollow link op heeft staan. We geven advies over welke website interessant of juist minder interessant zijn om backlinks op te hebben.

Backlink suggesties

Na het analyseren van jouw concurrentie of markt, kunnen we een aantal goede suggesties doen waar je het beste backlinks kunt aanmaken. Niet elke backlink is namelijk evenveel waard. Een backlink op een populair platform kan jouw ranking een flinke boost geven.

Optimalisatie Google Mijn Bedrijf

De kans is klein dat je nog geen Google Mijn Bedrijf account hebt. Mocht je er nog geen hebben, dan maken we deze voor je aan.

Als je al wel een account hebt, dan optimaliseren we dat account ten behoeve van je SEO strategie.

Advies voor verdere optimalisatie

Als we alles hebben geoptimaliseerd, dan zullen we je nog wegwijs maken met de belangrijkste elementen van verschillende handige tools. Zo kun je zelf gemakkelijk statistieken inzien, je toppagina’s bekijken en relevante zoekwoorden achterhalen. Ook het zelf toevoegen van title tags, meta descriptions of SEO webteksten wordt dan een stuk makkelijker.

Uiteraard zullen we je adviseren welke weg je het beste kunt inslaan.