Content creatie

Wordt jouw website nog niet goed gevonden in Google? Dan is het misschien tijd om de inhoud van je webpagina’s te verbeteren. Denk hierbij aan een betere SEO structuur. SEO vriendelijke teksten en meer.

Lees meer

Hier komt eventueel wat meer tekst en uitleg …

SEO Mindmap

Met een SEO Mindmap kom je te weten wat de beste SEO-structuur voor je website is om hoger te komen in Google. We maken een voorstel voor:

De beste zoekwoorden per pagina
Een verbeterde website structuur
SEO vriendelijke URL’s
De keuze voor statische vs. dynamische content
Een optimale interne linkstructuur
We maken een SEO Mindmap op basis van ongeveer 5 zoekwoordgroepen.

Pagina structuur en SCHEMA markup instellen

Voordat we verder gaan met het optimaliseren van jouw webpagina, bepalen we eerst welke paginastructuur het beste bij de content past. Denk hierbij aan de beste positie van bepaalde elementen op de pagina. Zoals navigatie menu’s, (kopt)teksten, afbeeldingen, call to action buttons en andere (visuele) elementen.

Daarnaast stellen we de SCHEMA markup of gestructureerde data voor je in. Schrijf je bijvoorbeeld veel blogs, dan is het handig voor Google om te weten dat jouw webpagina een blog item is. Wanneer Google dit weet en bepaalde content gestructureerd kan worden weergegeven in de code, dan kan Google een mooier en overzichtelijker resultaat weergeven. Dat vindt de gebruiker ook fijn en dus wordt jouw blog weer hoger geplaatst in de zoekresultaten.

Dit doen we voor 2 webpagina’s.

SEO vriendelijke URL's + 301 redirect

Een SEO vriendelijke URL is er een die goed gestructureerd is en zoekwoorden bevat.

We zullen voor 2 pagina’s een SEO vriendelijke URL instellen. De oude URL’s sturen we middels een 301 redirect door naar de nieuwe URL’s.

Title tag en meta description optimalisatie

Door de title tags en meta descriptions goed in te stellen, kan Google zien wat de hoofdtitel en de korte beschrijving van je webpagina is. De title tag is te herkennen aan de blauwe linktitel op de Google resultatenpagina.

De title tag is een belangrijk onderdeel van je SEO-strategie. Wij besteden hier altijd veel aandacht aan.

We zullen 2 webpagina’s voorzien van unieke geoptimaliseerde title tags en meta descriptions.

SEO content voor 2 webpagina's

We maken de SEO content voor 2 webpagina’s naar keuze, maar zullen je hierbij altijd adviseren over wat de beste keuze is.

We schrijven een SEO tekst tot ongeveer 1000 woorden per pagina en optimaliseren tot 6 afbeeldingen per pagina.

Uiteraard houden we ook rekening met een goede interne link verhouding.