Zoek-woorden onderzoek

Een zoekwoordenonderzoek geeft je inzicht in relevante zoekwoorden waarop jouw website gevonden kan worden. We kijken naar het aantal zoekopdrachten per maand, de mate van concurrentie en de zoekintentie van de gebruiker. Na de analyse kun je veel beter inschatten waar de kansen liggen.

Lees meer

Hier komt eventueel wat meer tekst en uitleg …

Website audit

Heb je al een website? Dan analyseren we eerst hoe goed jouw website scoort op bepaalde zoekwoorden. Deze output geeft vaak al interessante inzichten.

Concurrentie audit

Het is natuurlijk interessant om te weten op welke zoekwoorden jouw concurrent goed gevonden wordt. Deze inzichten inspireren je om nieuwe content mee te maken.

Zoekwoordideeën

Uiteindelijk stellen wij een lijst samen met interessante zoekwoord ideeën die je kunt gebruiken op je website. Daarbij doen we aanbevelingen over hoe je deze zoekwoorden het beste kunt gebruiken om uiteindelijk meer bezoekers naar je website te krijgen. We kijken naar zowel short als long tail zoekwoorden.

Maandelijkse zoekvolume

Uiteraard verschaffen wij je ook inzicht in het aantal potentiële zoekopdrachten per maand. Zodat je zeker weet dat bezoekers ook daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in de inhoud van je website.

SEO moeilijkheidsgraad

Soms zijn zoekwoorden erg interessant, maar is er veel concurrentie. Een hoge concurrentie betekent dat je relatief meer moeite moet doen om hoog gerankt te worden op dat zoekwoord. Wij adviseren hoe je hier het beste mee kunt omgaan.

Rapportage

Uiteraard krijg je van het gehele onderzoek een mooi en bruikbaar rapport.