One page website

Een one page website bestaat uit 1 webpagina met verschillende secties. Wanneer een bezoeker op een menu-item klikt, dan scrolt de pagina automatisch naar het juiste gedeelte op de website, zonder de pagina te verlaten.

Lees hier wat er allemaal inbegrepen is.

Lees meer

Hier komt eventueel wat meer tekst en uitleg …

5 menu items

Jouw website wordt voorzien van 5 menu items naar keuze, zoals: ‘over ons’, ‘contact’, ‘diensten’ of iets anders.

Mobiel vriendelijk design

Uiteraard zijn al onze websites mobiel vriendelijk, maar we gaan nog een stapje verder. In het design wordt extra rekening gehouden met de mobiele gebruiksvriendelijkheid.

Zo weten jouw bezoekers gemakkelijk hun weg te vinden op jouw website. Dit is ook weer belangrijk voor je SEO!

SEO ready

Vanaf de eerste opzet houden wij al rekening met alle SEO richtlijnen die nodig zijn om jouw website hoog te laten ranken in Google.

In eerste instantie moet je homepagina natuurlijk goed gevonden worden in Google! Als mensen jouw bedrijfsnaam invoeren in de zoekmachine, dan wil je dat jouw website bovenaan op de eerste pagina komt!

Om dat te bereiken zorgen we voor een gebruiksvriendelijke pagina-indeling en een goede tekststructuur. Ook houden we rekening met een optimale menu en navigatie indeling en een logische interne link structuur.

We comprimeren afbeeldingen en jouw homepagina wordt van de juiste title tag en meta description voorzien.

Met de meegeleverde SEO module kun je ook zelf makkelijk zoekwoorden toevoegen aan webpagina’s. De module geeft dan precies aan wat je nog kunt verbeteren aan de content, zodat je webpagina nog beter kan worden gevonden in Google.

Ook kun je zelf bepalen hoe jouw zoekresultaat er in Google uit komt te zien.

Om je gehele website op verschillende zoekwoorden goed te laten ranken bieden wij ook aanvullende SEO diensten aan. 

Snelle laadtijd

Je SEO optimalisatie begint bij het hebben van een technisch goede website. Een technisch geoptimaliseerde website zorgt voor een snelle laadtijd en dat bevordert de gebruikerservaring.

Denk hierbij aan technische aspecten, zoals een snelle hosting, verschillende caching methodes en een slimme inzet van programmeer codes.

Uiteindelijk is dit ook allemaal goed voor je SEO en zal je website dus beter gevonden worden in Google.

Geoptimaliseerde foto's

Heb je nog geen professionele foto’s laten maken? Wij gebruiken mooie branchegerelateerde stockfoto’s die goed passen bij jouw bedrijf. Uiteraard inclusief licentierechten, zodat je je geen zorgen hoeft te maken om copyright schendingen.

Makkelijk zelf aan te passen

WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. Wij werken altijd met de beste tools.

Met de Divi builder heb je de beste visual builder in huis die er op het moment is. Je kunt gemakkelijk zelf je teksten, afbeeldingen, kleuren en zelfs element posities wijzigen.

Ongelimiteerd extra pagina’s

Je kunt een ongelimiteerd aantal webpagina’s dupliceren of opnieuw aanmaken. Bij een duplicaat wordt de huidige opmaak behouden en hoef je alleen nog maar de teksten en afbeeldingen te wijzigen. Zo kun je snel nieuwe content creëren.

Meer dan 35 geïntegreerde modules

Er zijn meer dan 35 geïntegreerde modules beschikbaar voor gebruik. Met een paar drukken op de muisknop maak je bijvoorbeeld makkelijk een foto galerij, een foto slider, een accordeon, social media knoppen, een contactformulier of iets anders aan.

Onbeperkt uitbreiden

Wat heel belangrijk is om te weten is dat jouw website in een later stadium altijd uitbreidbaar is. Zo kun je starten met een simpele blog website en deze later uitbouwen tot een webshop of misschien wel een learning management system.

Ook kun je een ongelimiteerd aantal webpagina’s dupliceren of opnieuw aanmaken. Bij een duplicaat wordt de huidige opmaak behouden en hoef je alleen nog maar de teksten en afbeeldingen te wijzigen. Zo kun je snel nieuwe content creëren.

Koppeling met nieuwsbrief provider

Heb je een nieuwsbrief provider? Dan integreren wij een aanmeldformulier op de website. Zo zorg je direct voor meer abonnees.

Social media integratie

Met deze module zorg je voor meer volgers van jouw Social Media pagina’s. Ook kunnen bezoekers gemakkelijk belangrijke content van jouw website direct op hun tijdlijn delen.