Website op maat

Heb je speciale wensen of functionaliteiten waaraan jouw website moet voldoen? Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor je bouwen.

Wij bouwen websites voor beautysalons, horecazaken, zzp’ers in de zorg, barbershops, autobedrijven, aanbieders van vakantiewoningen, verenigingen, online cursus aanbieders en meer.

Reserverings- of boekingswebsite

Wij bouwen reserveringssystemen voor restaurants, beautysalons, praktijkinstellingen, kappers en meer.

Of boekingssystemen voor hotels, (auto)verhuurbedrijven en meer.

Deze systemen werken volledig geautomatiseerd en kunnen eventueel gekoppeld worden aan een online betaalmodule.

 

Listing website

Bij een listing website worden specifieke vermeldingen zoals (vakantie)huizen, auto’s of andere ‘listings’ gecategoriseerd.

Een voorbeeld van een listing website is die van een makelaarskantoor. Klanten kunnen middels een filter eigenschappen invoeren en precies vinden waar ze naar op zoek zijn. 

Voor jou is het makkelijk om zelf nieuwe ‘listings’ (zoals nieuwe huizen) toe te voegen.

Learning Management System (LMS)

Een learning management system is een website waarbij je cursussen aanbied tegen vergoeding. De vergoeding kan eenmalig of in abonnementsvorm worden betaald. 

Klanten kunnen dan een account aanmaken en zich aanmelden voor een cursus. Cursisten kunnen ook na betaling automatisch toegang krijgen tot een of meerdere cursussen.

Na de cursus gevolgd te hebben kan de cursist ook nog worden getoetst.

Membership site

Met een membership website kun je toegangspakketten gaan verkopen aan leden. Je kunt bijvoorbeeld de toegang tot speciale besloten pagina’s koppelen aan een abonnement.

Denk hierbij aan een social media platform of forum.

Specifieke wensen?

Heb je specifieke wensen? Geef je wensen dan door via ons aanvraagformulier. We nemen dan z.s.m. contact met je op om je wensen door te nemen. Je kunt ons ook altijd e-mailen of appen.