Webhosting en onderhoud v.a. €13,- p/mnd.


Een website op maat is een website die wordt gebouwd aan de hand van al jouw design en module wensen.

Waarom een website op maat?

Omdat je grootst denkt! Je hebt dan ook meer nodig dan alleen een informatieve website. Je website moet naast het verschaffen van informatie ook ‘wat kunnen’. Een maatwerk website dus! Zo kun je bijvoorbeeld een webshop laten maken, een e-learning omgeving laten implementeren, een makelaars platform laten integreren of iets anders groots laten bouwen! Daarom laat je dus een website op maat maken!

Wat zijn de mogelijkheden?

Je website wordt door ons op maat gemaakt in WordPress. Nog niet helemaal overtuigd van WordPress? Lees dan eerst wat een WordPress website laten bouwen betekent. Tijdens het bouwen van jouw nieuwe website houden wij rekening met al jouw design wensen. Graag willen we weten welke modules we nog meer in jouw website kunnen implementeren. Standaard bouwen wij de website aan de hand van belangrijke SEO richtlijnen, zodat jouw website relevante traffic genereert. Indien gewenst zullen we ook zorgen voor een conversie verhogende opmaak, zodat leads sneller worden omgezet naar klanten. Niet alleen het design is namelijk belangrijk, maar het is de bedoeling dat je jouw website kan inzetten als online marketing tool.

Bekijk hier alle basiskenmerken van een WordPress website op maat:

 

  • Een SEO en mobiel vriendelijk design
  • Inclusief beveiligings- en caching module
  • Altijd snel en makkelijk aan te passen content
  • Onbeperkte uitbreidingsmogelijkheden
  • Implementatie van al jouw website wensen

Website op maat laten maken? Wat kost dat?

Een website op maat laten maken kost net zoveel als dat je nodig hebt. Bereken zelf gemakkelijk de kosten met de prijscalculator.

Website op maat

v.a. €749,-

Webhosting en onderhoud

v.a. €13,- p./mnd.

Toch liever een All in website?

Het kan zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet en gewoon een complete informatieve website nodig hebt. Heb je bijvoorbeeld geen idee wat er allemaal nodig is voor je nieuwe website, maar wil je gewoon een SEO vriendelijke website met een strak en professioneel design? Dan kun je door ons een All in website laten maken! Wij bouwen dan een complete website voor je. Dit kost €1099,- en is inclusief de uitvoering van een SEO zoekwoordenonderzoek!