WordPress website laten bouwen?


Waarom een WordPress website laten bouwen?

Ten eerste is WordPress het meest gebruikte content management systeem (CMS) ter wereld. Daardoor zijn de mogelijkheden binnen WordPress nagenoeg onbeperkt. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met een simpele blogpagina om vervolgens uit te breiden naar een geavanceerde webshop, een e-learning platform, een marktplaats omgeving of noem het maar op. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met een WordPress website.

Wat is een All-in WordPress website?

Wil je een WordPress website laten bouwen door ons? Dan bouwen wij een complete nieuwe professionele website. Dit doen wij helemaal op maat. Tijdens het ontwerpen houden wij rekening met al jouw unieke wensen. Wij bouwen de website aan de hand van belangrijke SEO richtlijnen, zodat jouw website relevante traffic genereert. Indien gewenst zullen we ook zorgen voor een conversie verhogende opmaak, zodat leads sneller worden omgezet naar klanten. Niet alleen het design is namelijk belangrijk, maar het is de bedoeling dat je jouw website kan inzetten als online marketing tool.

Een WordPress website laten bouwen door ons levert dus veel op! Wat krijg je nu allemaal voor die eenmalige kosten? Heel veel! Bekijk op deze pagina alle belangrijke eigenschappen waar jouw nieuwe website ten minste aan zal voldoen.

Hosting en onderhoudspakket

Als wij een nieuwe website voor je bouwen, dan registreren wij ook direct jouw domeinnaam en verzorgen wij jouw webhosting. Daarnaast zijn wij altijd goed bereikbaar om jou te helpen met al je vragen. Zo hoef je nergens meer aan te denken en heb je altijd één servicepunt.

All-in Website

€595,-

Hosting en onderhoud

€ 11,- p./mnd.

Als je op 'verzenden' drukt, staat er nog niets vast. Wij nemen altijd eerst even contact met je op om alles door te nemen. Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.

Grotere of kleinere WordPress website laten bouwen?

Het kan zijn dat ons standaard pakket niet bij je past omdat je juist op zoek bent naar een grotere of kleinere website. Heb je bijvoorbeeld een uitgebreide webshop nodig of misschien alleen maar een landingspagina? Dan kun je zelf de kostprijs van een nieuwe website berekenen. Geef middels ons offerteformulier op maat aan wat je ongeveer in gedachte hebt en je ziet direct de kosten in beeld.

Wat krijg je allemaal bij een All-in WordPress website?

Z

Een visuele websitebouwer waarmee je alles gemakkelijk kunt aanpassen!

Alles wat er op je beeldscherm te zien is, kun je met een paar drukken op de knop aanpassen. Van blok posities tot aan kleurwijzigingen. In principe word je zelf de webdesigner.

Z

Onbeperkt aantal webpagina’s zelf aanmaken!

Als wij jouw website hebben gebouwd, kun je daarna makkelijk bestaande webpagina’s inclusief opmaak dupliceren of nieuwe blanco webpagina’s aanmaken.

Z

5 unieke webpagina’s door ons op maat gebouwd!

Geef je wensen door en wij bouwen een professionele website voor je die geschikt is voor elk (mobiel) apparaat. Daarnaast zorgen we voor een goede beveiliging en gebruiken we caching technieken voor een snellere laadtijd.

Z

Google optimalisatie op basis van een relevant focus trefwoord!

Wij achterhalen welk zoekwoord binnen jouw branche interessant is voor jouw SEO strategie. Op basis hiervan optimaliseren wij jouw webpagina, zodat deze uiteindelijk beter gevonden wordt in Google.

Z

SEO module om zoekwoorden en trefwoorden toe te voegen!

Voeg zelf eenvoudig relevante zoekwoorden en focustrefwoorden toe en bepaal zelf hoe het zoekresultaat van jouw webpagina er in Google uit gaat ziet.

Z

Mooie professionele stockfoto’s die passen bij jouw branche

Heb je nog geen professionele foto’s laten maken? Wij gebruiken mooie branchegerelateerde stockfoto’s die goed passen bij jouw bedrijf.

Z

Snel teksten wijzigen en makkelijk afbeeldingen toevoegen

Het bijwerken of toevoegen van teksten en/of afbeeldingen is net zo makkelijk als het versturen van een e-mail.

Z

Ongelimiteerde uitbreidingsmogelijkheden

Wil je in een later stadium gemakkelijk een slider, fotogalerij, een contactformulier of andere handige functionaliteiten toevoegen? Dan kan dat heel eenvoudig.

Z

Koppeling met Google Search Console en Google Analytics!

Meten is weten! Als je SEO en website conversie in een hoog vaandel hebt staan, dan zijn deze koppelingen onmisbaar. Gelukkig richten wij dit allemaal goed voor je in!

Z

Like en volg buttons van al jouw Social Media platforms

Met deze module zorg je voor meer volgers van jouw Social Media pagina’s. Ook kunnen bezoekers gemakkelijk belangrijke content van jouw website direct op hun tijdlijn delen.

Z

Een nieuwsbrief integratie met jouw e-mail marketing provider

Heb je een nieuwsbrief provider? Dan integreren wij een aanmeldformulier op de website. Zo zorg je direct voor meer abonnees.

Z

Handige instructie video’s!

Mocht je iets willen aanpassen, bijwerken, toevoegen of aanmaken? Dan kun je alles gemakkelijk voor elkaar krijgen door de ingebouwde instructievideo’s te raadplegen!

Inhoud hosting en onderhoudspakket €11,- p/mnd.

Z

Webhosting + 1 gratis .nl domeinnaam

Je krijgt 5 GB aan webruimte (zeer veel), meer dan 1 TB aan dataverkeer per maand, 1 gratis .nl domeinnaam met een SSL certificaat en ook nog eens een onbeperkt aantal e-mailadressen naar keuze!

Z

Automatische updates

Als het om WordPress websites gaat, dan zijn updates erg belangrijk of beter gezegd onmisbaar. Een verouderde website werkt minder goed. Hierdoor verslechterd de gebruiksvriendelijkheid van jouw website en dit is weer nadelig voor jouw SEO strategie.

Z

Maandelijkse back-ups

De kans is heel erg klein dat er iets misgaat. Toch wordt er voor de zekerheid elke maand een volledige website back-up gemaakt, zodat we alles eventueel kunnen herstellen.

Z

WhatsApp service voor als je er niet uit komt!

Mocht je er niet uitkomen of wil je wat hulp ergens bij? Dan zijn wij altijd bereikbaar en bereid om te helpen via WhatsApp. We overleggen dan wat er nodig is om verder te kunnen komen.

Webdesign offerte op maat?

Heb je nu meer of minder nodig dan ons standaard pakket? Dat kan natuurlijk! Wij bouwen ook grotere of kleinere websites. Van uitgebreide webshops tot een converterende landingspagina’s. Hoe dan ook kun je bij ons altijd een betaalbare website laten maken. Draai zelf aan de knoppen en bereken de kostprijs.

Alle diensten

Onze grafisch vormgevers ontwerpen de mooiste logo’s en huisstijlen die perfect passen bij de identiteit van jouw onderneming. Daarnaast zijn wij expert op het gebied van online marketing. Samen met jou stellen we de juiste doelen en bedenken we creatieve Google AdWords of Facebook campagnes.