WordPress website laten bouwen?

v.a. 695,-
[typed string0=”Omdat WordPress makkelijk en gebruiksvriendelijk is” string1=”Omdat WordPress altijd uitbreidbaar is” string2=”Omdat WordPress SEO vriendelijk is” string3=”Omdat WordPress gewoon het meest gebruikte CMS ter wereld is” string14=”WordPress website laten bouwen?” typeSpeed=”40″ startDelay=”0″ backSpeed=”0″ backDelay=”500″ loop=”1″]

Omdat WordPress makkelijk, gebruiksvriendelijk, SEO ready, mobiel aanpasbaar en altijd volledig uitbreidbaar is.

PrijscalculatorMeer weten

[typed string0=”Waarom een WordPress website laten bouwen?” typeSpeed=”80″ startDelay=”0″ backSpeed=”0″]

Omdat WordPress het meest gebruikte content management systeem (CMS) ter wereld is. Met tal van mogelijkheden op het gebied van webdesign en functionaliteit.

In vergelijking met andere CMS’en is WordPress namelijk veel uitgebreider. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met een simpele blogpagina om vervolgens uit te breiden naar een geavanceerde webshop, een e-learning platform, een marktplaats omgeving of noem het maar op. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met een WordPress website.

Dus waarom nu een WordPress site laten bouwen? Om de keuze nog makkelijker te maken hebben we de belangrijkste voordelen van WordPress voor je opgesomd.

WordPress websites zijn:

  1. Makkelijk en gebruiksvriendelijk
  2. Onbeperkt uitbreidbaar
  3. SEO vriendelijk
  4. Goedkoop om te bouwen
  5. Zelfs gratis als je het zelf kunt!

Genoeg redenen dus om voor WordPress te kiezen!

All in website of op maat?

Wil je een WordPress website laten bouwen door ons? Dan kun je kiezen voor een All in website of een website op maat.

Heb je gewoon een standaard informatieve website nodig zonder ingewikkelde modules, dan heb je aan een All in website genoeg. Gebouwd om goed te ranken in Google en inclusief SEO optimalisatie.

Voor een uitgebreidere website met specifieke modules of een webshop kies je een website op maat. Om de prijs van een maatwerk website te bepalen kun je onze kosten calculator gebruiken. Je geeft dan aan wat je wensen zijn en krijgt direct een prijs indicatie te zien.

Kies dus het pakket dat aansluit op wat je echt nodig hebt!

All in website

Een All in website is een complete informatieve website, waarbij we al aan alles hebben gedacht wat anno 2021 belangrijk is. Minimale specificaties van een All in website:

Layout op basis van huisstijl

Op basis van jouw design wensen maken wij een uniek ontwerp voor je. Hierbij nemen wij belangrijke elementen van jouw huisstijl, logo of gewenste lettertype over. Ook zorgen we ervoor dat het design goed bij jouw foto’s past.

Ongelimiteerd aantal webpagina’s

Wij bouwen de eerste 8 pagina’s voor je en daarna kun je zelf makkelijk een ongelimiteerd aantal webpagina’s dupliceren of opnieuw aanmaken. Bij een duplicaat wordt de huidige opmaak behouden en hoef je alleen nog maar de teksten en afbeeldingen te wijzigen. Zo kun je snel nieuwe content creëren.

Makkelijk zelf aanpassen en toevoegen

Met de Divi builder heb je de beste visual builder in huis die er op het moment is. Je kunt gemakkelijk zelf je teksten, afbeeldingen, kleuren en zelfs element posities wijzigen.

Mobile first webdesign

Uiteraard zijn al onze websites mobiel vriendelijk, maar we gaan nog een stapje verder. Het webdesign voor de mobiele telefoon zal worden ontworpen om de gebruiksvriendelijkheid op de mobiele telefoon naar een nog hoger niveau te tillen.

Zo weten jouw bezoekers gemakkelijk hun weg te vinden op jouw website. Dit is uiteindelijk ook weer erg belangrijk voor je SEO!

Gebouwd om te ranken in Google!

Vanaf de eerste opzet houden wij al rekening met alle vereisten die nodig zijn om jouw website hoog te laten ranken in Google.

Denk hierbij aan technische aspecten, zoals een snelle hosting, verschillende caching methodes en een slimme inzet van programmeer codes.

Ook op het gebied van content houden we rekening met de SEO richtlijnen. Zoals een optimale menu en navigatie indeling, een logische interne link structuur en gebruiksvriendelijke paginastructuren.

Onbeperkt uit te breiden

Wat heel belangrijk is om te weten is dat je een All in WordPress website in een later stadium altijd kunt uitbreiden. Zo kun je starten met een simpele blog website en deze later uitbouwen tot een webshop of misschien wel een learning management system.

En nog veel meer ... 🛈

Er zijn erg veel kenmerken van een All in website. Graag willen we een poging doen om in begrijpbare taal alle All in website kenmerken voor je op te sommen.

1575,- eenmalig

Website op maat

Als je meer of minder nodig hebt dan een All in website, dan bouwen wij een website op maat voor je. Bekijk hier alle minimale kenmerken van een website op maat.

Daarnaast integreren wij specifieke functionaliteiten op basis van jouw wensen. Hieronder staan enkele voorbeelden van maatwerk websites.

One page webdesign

Een one page webdesign is een website die bestaat uit slechts 1 pagina op een enkele url. Vaak worden dit soort websites als landingspagina’s ingezet met een specifiek (marketing) doel.

Webshop

We gebruiken WooCommerce om van jouw website een webshop te maken. Er hangt een geheel geautomatiseerd facturatie, voorraad en inlogsysteem achter. Ook is bijna elke betaalmethode te koppelen aan WooCommerce. Daarnaast is WooCommerce uitbreidbaar met meer geavanceerdere modules.

Reserverings- en boekingssystemen

Met een reserverings- of boekingssysteem kunnen jouw gasten of klanten online een reservering, boeking of afspraak inplannen. Dit gaat volledig geautomatiseerd. Je kunt zelf de beschikbaarheid instellen en vervolgens krijgen jouw klanten en jij een bevestiging per e-mail. Eveneens is er de mogelijkheid om hier een online betaalmodule aan te koppelen. Dus of je nu een restaurant, een beautysalon of een bed and breakfast beheert. Wij integreren een reserverings- of boekingssysteem dat  aansluit op jouw wensen. 

Listing websites

Met een listing of directory website is het mogelijk om bepaalde vermeldingen op een gecategoriseerde manier op je website weer te geven. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een makelaarskantoor die verschillende huizen aanbied.

Zoek en filter module

Als je bijvoorbeeld een webshop of makelaarskantoor beheert, dan is het handig dat jouw bezoekers makkelijk hun gewenste producten of huizen kunnen vinden. Dit kan met een geavanceerde zoek en filter module. Jouw bezoeker geeft dan precies aan waar hij naar op zoek is door verschillende kenmerken te selecteren. Zoals de grootte of de prijs. Het filter laat dan alleen de resultaten zien die voldoen aan die wensen van de bezoeker.

Membership website

Met een membership website kun je een ledenbestand gaan opbouwen en bijhouden. Leden kunnen dan via een inlogsysteem betaald of onbetaald toegang krijgen tot specifieke pagina’s of content. 

LMS

Met een LMS (Learning Management System) kun je online cursussen en trainingen aanbieden. Je kunt onder andere tegen betaling toegang verlenen aan een specifieke cursus. Ook kun je lesmethodes en hoofdstukken indelen.

Specifieke wensen?

Er zijn erg veel mogelijkheden als je een website op maat wilt laten maken. Heb je hier vragen over? Dan kun je ons e-mailen of appen. Je kunt ook je wensen zo goed mogelijk doorgeven via ons aanvraagformulier. Op basis daarvan brengen we je dan een offerte uitbrengen.

Liever helemaal zelf een website bouwen? Wij kunnen je helpen met de lastige installatie en het initialiseren van de homepagina. Kijk voor meer informatie hierover op https://woofysquirrel.nl/

Zie direct alle mogelijkheden en prijzen op: https://woofysquirrel.nl/prijzen-2020/

v.a. 695,- eenmalig

SEO diensten

Naast het bouwen van websites verzorgen wij ook jouw SEO. Je wilt niet alleen dat jouw website goed gevonden wordt, maar ook dat er meer waardevolle bezoekers naar jouw website komen. Waardevolle bezoekers zijn bezoekers die doorklikken op jouw website totdat ze de informatie hebben gevonden waar ze naar op zoek waren. Bekijk alle SEO diensten die we ook op maat aanbieden.

Bestel | Basis | €15,50

Klik hier voor meer info of hulp bij dit formulier

Bank verificatie
We vragen je om een bedrag van 0,10 cent over te maken om je bank en IBAN te verifiëren.

Wanneer je de bestelling hebt geplaatst zul je een bevestiging van de overeenkomst ontvangen. Het termijnbedrag wordt aan het einde van de maand afgeschreven van het IBAN dat je hier hebt gebruikt.

Om je website te koppelen vragen wij jou om de inloggevevens door te sturen. Lees in de bevestigingsmail hoe je dat het beste kunt doen.

Facturatie en duur overeenkomst
Je ontvangt maandelijks een BTW factuur en kunt het pakket maandelijks per e-mail of WhatsApp opzeggen.

Nog steeds vragen?
Stuur een WhatsApp bericht naar: +316 1940 6075