Omdat WordPress makkelijk, gebruiksvriendelijk, SEO ready, mobiel aanpasbaar en altijd volledig uitbreidbaar is.

Waarom een WordPress website laten bouwen?

Omdat WordPress het meest gebruikte content management systeem (CMS) ter wereld is.

In vergelijking met andere CMS’en is WordPress namelijk veel uitgebreider. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met een simpele blogpagina om vervolgens uit te breiden naar een geavanceerde webshop, een e-learning platform, een marktplaats omgeving of noem het maar op. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met een WordPress website. Dus waarom nu een WordPress site laten bouwen? Om de keuze nog makkelijker te maken hebben we de belangrijkste voordelen van WordPress voor je opgesomd. WordPress websites zijn:
  1. Makkelijk en gebruiksvriendelijk
  2. Onbeperkt uitbreidbaar
  3. SEO vriendelijk
  4. Goedkoop om te bouwen
  5. Zelfs gratis als je het zelf kunt!
Genoeg redenen dus om voor WordPress te kiezen!

Onze WordPress website pakketten

Wil je een WordPress website laten bouwen door ons? Dan kun je kiezen voor een All in website of een website op maat. Heb je gewoon een standaard informatieve website nodig zonder ingewikkelde modules, dan heb je aan een All in website genoeg. Ook krijg je hier een basis zoekwoordenonderzoek bij om je op weg te helpen met je SEO strategie. Voor een uitgebreidere website met specifieke modules of een webshop kies je voor een website op maat. Om de prijs van een maatwerk website te bepalen kun je onze kosten calculator gebruiken. Je geeft dan aan wat je wensen zijn en krijgt direct een prijs indicatie te zien. Kies dus een van de twee mogelijkheden.

Webhosting en onderhoud

13,- p./mnd.

Website op maat

v.a. 749,-

Webhosting en onderhoud

v.a. 13,- p./mnd.

Online marketing diensten

Naast het bouwen van websites verzorgen wij ook jouw online marketing. Van SEO tot aan social media campagnes. Zelfs het ontwerpen van jouw huisstijl of het laten drukken van promotiemateriaal kun je aan ons uitbesteden.