WordPress website laten bouwen?

v.a. 359,-

Omdat WordPress makkelijk, gebruiksvriendelijk, SEO ready, mobiel aanpasbaar en altijd volledig uitbreidbaar is.

PrijscalculatorMeer weten

Omdat WordPress het meest gebruikte content management systeem (CMS) ter wereld is. Met tal van mogelijkheden op het gebied van webdesign en functionaliteit.

In vergelijking met andere CMS’en is WordPress namelijk veel uitgebreider. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met een simpele blogpagina om vervolgens uit te breiden naar een geavanceerde webshop, een e-learning platform, een marktplaats omgeving of noem het maar op. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met een WordPress website.

Dus waarom nu een WordPress site laten bouwen? Om de keuze nog makkelijker te maken hebben we de belangrijkste voordelen van WordPress voor je opgesomd.

WordPress websites zijn:

  1. Makkelijk en gebruiksvriendelijk
  2. Onbeperkt uitbreidbaar
  3. SEO vriendelijk
  4. Goedkoop om te bouwen
  5. Zelfs gratis als je het zelf kunt!

Genoeg redenen dus om voor WordPress te kiezen!

All in website of op maat?

Wil je een WordPress website laten bouwen door ons? Dan kun je kiezen voor een All in website of een website op maat.

Heb je gewoon een standaard informatieve website nodig zonder ingewikkelde modules, dan heb je aan een All in website genoeg. Ook krijg je hier een basis zoekwoordenonderzoek bij om je op weg te helpen met je SEO strategie.

Voor een uitgebreidere website met specifieke modules of een webshop kies je een website op maat. Om de prijs van een maatwerk website te bepalen kun je onze kosten calculator gebruiken. Je geeft dan aan wat je wensen zijn en krijgt direct een prijs indicatie te zien.

Kies dus het pakket dat aansluit op wat je echt nodig hebt!

All in website

Een All in website is een complete informatieve website, waarbij we al aan alles hebben gedacht wat anno 2021 belangrijk is. Minimale specificaties van een All in website:

Gebouwd om te ranken in Google! 🛈

Vanaf de eerste opzet houden wij al rekening met alle vereisten die nodig zijn om jouw website hoog te laten ranken in Google.

Denk hierbij aan technische aspecten, zoals een snelle hosting, verschillende caching methodes en een slimme inzet van programmeer codes.

Ook op het gebied van content houden we al rekening met een logische SEO structuur. Zoals een optimale menu indeling, een logische interne link structuur, de beste heading tag posities en specifieke alt tags voor afbeeldingen.

Mobile first webdesign 🛈

Uiteraard zijn al onze websites mobiel vriendelijk, maar we gaan nog een stapje verder. Het webdesign voor de mobiele telefoon zal worden ontworpen om de gebruiksvriendelijkheid op de mobiele telefoon naar een hoger niveau te tillen.

Zo weten jouw bezoekers gemakkelijk hun weg te vinden op jouw website. Dit is uiteindelijk ook weer erg belangrijk voor je SEO strategie!

SEO optimalisatie 🛈

Je SEO optimalisatie begint bij het hebben van een technisch goede website.

Daarnaast optimaliseren we de content van de homepagina voor je, zodat je website goed gevonden wordt in Google. We doen een suggestie voor de beste tekst structuur, (her)schrijven eventueel de SEO teksten en optimaliseren de afbeeldingen.

Ook voorzien we de homepagina van een SEO title tag en een goede meta description.

Alle SEO aspecten kun je ook makkelijk zelf toevoegen en aanpassen met de handige meegeïnstalleerde SEO module. Met deze module kun je zoekwoorden invoeren waarop je gerankt wilt worden. De tool geeft dan precies aan wat je nog kunt verbeteren aan de content voor een nog betere vindbaarheid in Google.

De beste plug-ins en modules 🛈

Wij installeren een handige SEO plug-in en een belangrijke beveiligingsplug-in voor je.

Daarnaast zijn er meer dan 35 geïntegreerde modules beschikbaar voor gebruik. Met een paar drukken op de muisknop maak je bijvoorbeeld makkelijk een foto galerij, een foto slider, een accordeon, social media knoppen, een contactformulier of iets anders aan.

Makkelijk zelf aanpassen en toevoegen 🛈

Met de Divi builder heb je de beste visual builder in huis die er op het moment is. Je kunt gemakkelijk zelf je webpagina’s aanmaken en wijzigen. Van teksten tot aan afbeeldingen, kleuren en zelfs element posities.

Onbeperkt uitbreidbaar 🛈

Wat heel belangrijk is om te weten is dat je een All in WordPress website in een later stadium altijd kunt uitbreiden. Zo kun je starten met een simpele blog website en deze later uitbouwen tot een webshop of misschien wel een learning management system.

En nog veel meer ... 🛈

Er zijn erg veel kenmerken van een All in website. Graag willen we een poging doen om in begrijpbare taal alle All in website kenmerken voor je op te sommen.

1080,- eenmalig

Website op maat

Als je meer of minder nodig hebt dan een All in website, dan bouwen wij een website op maat voor je. Bekijk hier alle minimale kenmerken van een website op maat.

Daarnaast integreren wij specifieke functionaliteiten op basis van jouw wensen. Hieronder staan enkele voorbeelden van maatwerk websites.

One page webdesign

Een one page webdesign is een website die bestaat uit slechts 1 pagina op een enkele url. Vaak worden dit soort websites als landingspagina’s ingezet met een specifiek (marketing) doel.

Webshop module

Een webshopmodule heb je nodig om van jouw website een webshop te maken. Hiervoor gebruiken we WooCommerce. Dit is een module die erg makkelijk te gebruiken is. Er hangt een geheel geautomatiseerd facturatie, voorraad en inlogsysteem achter. Ook is bijna elke betaalmethode te koppelen aan WooCommerce. Daarnaast is WooCommerce uitbreidbaar met meer geavanceerdere modules.

Reserverings- en boekingssystemen

Met een reserverings- of boekingssysteem kunnen jouw gasten of klanten online een reservering, boeking of afspraak inplannen. Dit gaat volledig geautomatiseerd. Je kunt zelf de beschikbaarheid instellen en vervolgens krijgen jouw klanten en jij een bevestiging per e-mail. Eveneens is er de mogelijkheid om hier een online betaalmodule aan te koppelen. Dus of je nu een restaurant, een beautysalon of een bed and breakfast beheert. Wij integreren een reserverings- of boekingssysteem dat  aansluit op jouw wensen. 

Listing websites

Met een listing of directory website is het mogelijk om bepaalde vermeldingen op een gecategoriseerde manier op je website weer te geven. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een makelaarskantoor die verschillende huizen aanbied.

Zoek en filter module

Als je bijvoorbeeld een webshop of makelaarskantoor beheert, dan is het handig dat jouw bezoekers makkelijk hun gewenste producten of huizen kunnen vinden. Dit kan met een geavanceerde zoek en filter module. Jouw bezoeker geeft dan precies aan waar hij naar op zoek is door verschillende kenmerken te selecteren. Zoals de grootte of de prijs. Het filter laat dan alleen de resultaten zien die voldoen aan die wensen van de bezoeker.

Membership website

Met een membership website kun je een ledenbestand gaan opbouwen en bijhouden. Leden kunnen dan via een inlogsysteem betaald of onbetaald toegang krijgen tot specifieke pagina’s of content. 

LMS

Met een LMS (Learning Management System) kun je online cursussen en trainingen aanbieden. Je kunt onder andere tegen betaling toegang verlenen aan een specifieke cursus. Ook kun je lesmethodes en hoofdstukken indelen. 

Specifieke wensen?

Er zijn erg veel mogelijkheden als je een website op maat wilt laten maken. Heb je hier vragen over? Dan kun je ons e-mailen of appen. Je kunt ook je wensen zo goed mogelijk doorgeven via ons aanvraagformulier. Op basis daarvan brengen we je dan een offerte uitbrengen.

Liever helemaal zelf een website bouwen? Wij kunnen je helpen met de lastige installatie en het initialiseren van de homepagina. Kijk voor meer informatie hierover op https://woofysquirrel.nl/

Zie direct alle mogelijkheden en prijzen op: https://woofysquirrel.nl/prijzen-2020/

v.a. 359,- eenmalig

SEO diensten

Naast het bouwen van websites verzorgen wij ook jouw SEO. Je wilt niet alleen dat jouw website goed gevonden wordt, maar ook dat er meer waardevolle bezoekers naar jouw website komen. Waardevolle bezoekers zijn bezoekers die doorklikken op jouw website totdat ze de informatie hebben gevonden waar ze naar op zoek waren. Bekijk alle SEO diensten die we ook op maat aanbieden.

Pin It on Pinterest